Merhaba güzel anneler 19+2 yim ikiz bebeklerim olcak inşallah ama detaylıda perinatolog görsün dedi doktorum cok sükür bi sorun yok ama perninatolıg arayışındayım düzce ve sakaryada gittiğiniz memnun kaldığınız varmı acaba 😇

Kylmaaz Sakarya’da Dr Ali İlker çerçi çok iyi tavsiye ederim 3600 tlydi en son ultrason cihazı çok iyi tavsiye ediyorum

Kylmaaz düzce üniversitesi hastanesi fikret hoca asla tavsiye etmem sakın gitme çok ilgisiz

Kylmaaz ilker alı çerçiye gitmiştim bende çok memnun kaldığım bi doktor

Düzce üniversitesini tavsiye etmem ilgili değil

Tazeanne123456 bende onu buldum aslında ama memnunuyetini bilmiyodum cok teşekkür ederim ona randevu alayım ozaman🥰

Kubrakubra122 fikret hocayı gördüm fakat bana bi soguk geldi resimden randevusuda yoktu alamadım zaten onu eliyim en iyisi tesekkür ederim aydınlattın🥰

Kubrakubra122 ayy gitmemizin ne anlamı var ozaman sorun olup olmadıgına bakılsın diye gidiyoruz tabikide ama insan bi hatıra içinde resim bekliyo yani

Kylmaaz kesinlikle çok hevesle gitmiştim yardımcıları baktı o sadece en son geldi sorun yok dedi bitti

Kubrakubra122 ne diyeceğimi bilemedim çok şükür sorun yokmuş umarım doğum zamanı doktorun iyi çıkar veyada çıkmıştır sevindirmiştir seni😇

Kylmaaz Sedat Umurun kliniğinde çalışan Dr. Sebiha Özdemir Özkan var 3 kere detaylıya gittim kendisine bizim kız yüzünü göstermediği için ve kesinlikle tavsiye ederim çok bilgili ve hastasını önemseyen doktor
                  Sadece bizim rahatımız için değil aynı zamanda kendi de rahat etmesi için 3 kere detaylıya çağırdı ücret almadan bu arada ve yaklaşık 40 dakka sürdü muayene ☺️

Nev95 normalde düzcede oturuyorum ben fakat burdaki doktorlar ikiz riskine girmek istemedi erken doğum olursa yenidoğan küvemizimiz yok dediler suan adatıpa gidiyorum orda devam ediyorum doktorum bahsettiğiniz doktordan söz etmişti ama sakaryayı bilmediğim için danısmak istemiştim beni aydınlattıgınız icin cok teşekkür ederim 🥰

Kylmaaz ben çok memnun kaldım sizin de kalacağınızı düşünüyorum ☺️
                      Rica ederim 🌸

Kylmaaz İlk hamileliğimde preaklemsi, hellpp sendromu ve erken doğum geçirdiğim için bu hamileliğimde Sedat Umur’un kliniğinde çalışan Sebiha Özdemir Özkan’a gidiyorum. Takipli hastasıyım detaylısı 1 saate yakın sürüyor. Tek tek inceleyip bize de anlatarak ilerliyor. 2.sefer de kontrole çağırıyor ücretsiz şekilde renkli ultrason veya fotoğraf videoya da izin veriyor. Gitmeden arayip randevu ve ücret için ararsanız iyi olur çünkü bazen yurtdışına kongreye falan gidiyor 😊 Zaten takipli hastası olduğum için kendisinden genel olarak memnunum

Kylmaaz Düzce Üniversitesine perinatolog var diye gittim. Önce asistan doktor ölçümleri aldı sonra hoca geldi organ muayenesi yaptı. İkisi toplam yarım saati geçmedi. Hızlı bir şekilde baktı tüm organları ne ara inceledi anlamadım. Resim vermedi. Hoca zaten hayattan bezmiş, bıkmış. Ücreti de 1420 TL.

Kylmaaz Sakarya da Metin Mutlu Güner doktorun muayenehanesi var ilk gebeliğimde girmiştim profesör doktor ile birlikte inceliyorlar özel bir profesör getiriyor. Detaylı bilgi, detaylı ölçüm, güzel bir poz bilgilerini veriyorlar, prof güler yüzlü, metin beyde öyle zaten 4 bin ücreti ☺️