Tufu Nilayy95 Nurpoyrz FatmaB_ Angelina_99 Datlikiz Fatmanur12345 Mavili1480 Yaseminyhyh busra_basturk Betulsevbuk _mucizem_ Bakalim bende insAllah 3-4 gune kan vermeye giderim ozaman 3+3 filan oluyo ozaman uygulamaya gore ben asilama yaptirdim da dua edermisiniz insAllah bu sefer olur 6 yillik evliyim 🥹🤲🏻
Datlikiz Tufu Rabbim nasip etsin sanada inşallah herkese çok dua ediyorum Rabbim yardımcın olsun inşallah ❤️ 🫶🏻 her yere yazıyorum burayada yazayım Instagram’da C-LİFE diye bir macun var alıp onu kullan lütfen içeriğine bak araştır ben onunla Hamile kaldım
Cerennn9 Afyon03 Benim 4 gün kala testte çıkmamıştı. Kan tahlilinde çıkıyordu hangi testi kullandınız?
busra_basturk beyzabs tam gün hatırlamıyorum ama stresten işten dolayı düzensiz di zaten sürekli 4 5 gün ya önceden yada sonra oluyor du
Tufu Mummy99 suan fazla dinliyorum kendimi belirti yoksada belirti sanabiliyorum asilama yaptirdim ben o yuzden heyecanliyim baya dua edermisiniz 🤲🏻
Ecem0707 Tufu bende 14 ünün akşamı çatlatma iğnesi oldum 16 sında da aşılama yapıldı 6 gün normal test yapmıştım fakat iğnenin etkisi olduğunu düşündüm ikinci çizgisi hafiften çıkmıştı 7 gün yaptım hiç çıkmadı tek çizgiydi inşallah hepimizin pozitiftir amin 🤲🏻🥺🥲
Tufu Datlikiz allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin hamis duai kabul olur derler clife kullandim ancak bi faydasini gormedim aksine icerigi benim prolaktinimi yukseltti 😞
Aslmelike Ben hala doktora gitmedim maalesef İstanbul olunca neyse. Ben erken gebelikle öğrendim kan verdim ve sonuç 1072.56 değer. Yarın tekrar kan vereceğim uygulamaya göre 4+6 bakalım sizce değer normal mi ?😍