Cerennn9 Afyon03 Benim 4 gün kala testte çıkmamıştı. Kan tahlilinde çıkıyordu hangi testi kullandınız?
busra_basturk beyzabs tam gün hatırlamıyorum ama stresten işten dolayı düzensiz di zaten sürekli 4 5 gün ya önceden yada sonra oluyor du
Tufu Mummy99 suan fazla dinliyorum kendimi belirti yoksada belirti sanabiliyorum asilama yaptirdim ben o yuzden heyecanliyim baya dua edermisiniz 🤲🏻
Ecem0707 Tufu bende 14 ünün akşamı çatlatma iğnesi oldum 16 sında da aşılama yapıldı 6 gün normal test yapmıştım fakat iğnenin etkisi olduğunu düşündüm ikinci çizgisi hafiften çıkmıştı 7 gün yaptım hiç çıkmadı tek çizgiydi inşallah hepimizin pozitiftir amin 🤲🏻🥺🥲
Datlikiz Tufu Rabbim nasip etsin sanada inşallah herkese çok dua ediyorum Rabbim yardımcın olsun inşallah ❤️ 🫶🏻 her yere yazıyorum burayada yazayım Instagram’da C-LİFE diye bir macun var alıp onu kullan lütfen içeriğine bak araştır ben onunla Hamile kaldım
Tufu Datlikiz allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin hamis duai kabul olur derler clife kullandim ancak bi faydasini gormedim aksine icerigi benim prolaktinimi yukseltti 😞
Aslmelike Ben hala doktora gitmedim maalesef İstanbul olunca neyse. Ben erken gebelikle öğrendim kan verdim ve sonuç 1072.56 değer. Yarın tekrar kan vereceğim uygulamaya göre 4+6 bakalım sizce değer normal mi ?😍