Tufu Nilayy95 Nurpoyrz FatmaB_ Angelina_99 Datlikiz Fatmanur12345 Mavili1480 Yaseminyhyh busra_basturk Betulsevbuk _mucizem_ Bakalim bende insAllah 3-4 gune kan vermeye giderim ozaman 3+3 filan oluyo ozaman uygulamaya gore ben asilama yaptirdim da dua edermisiniz insAllah bu sefer olur 6 yillik evliyim 🥹🤲🏻
Betulsevbuk Tufu daha regl olmama 1 hafta vardı beta oranımı hatırlamıyorum ama düşük tü testte de çok silik çizgi çıkmıştı ilk belirtim ani baş dönmeleri ile oldu öylelikle test yaptım
Tufu Mummy99 suan fazla dinliyorum kendimi belirti yoksada belirti sanabiliyorum asilama yaptirdim ben o yuzden heyecanliyim baya dua edermisiniz 🤲🏻
oznurrkeskinn Mavili1480 sonra nasıl oldu artışınız bende 5 ile öğrendim 14 oldu sonra birdaha vermedim cuma gübü doktora gideceğim kaç olmuştur diye merak ediyorum
busra_basturk beyzabs tam gün hatırlamıyorum ama stresten işten dolayı düzensiz di zaten sürekli 4 5 gün ya önceden yada sonra oluyor du
Annekuzusu066 Tufu yarın adetime 3 gün kalmış oluyor eğer salı olmazsam çarşamba kan vericem inşallah vardır kaç yıldjr bekliyoruz bıtane kimsayalım oldu geçen ay
Xaysegulo ezgickm bende 17.06 altı ile öğrendim daha yeni 19 kasımda ikinci gebeliğin olucak inşallah biley olmazsa
Datlikiz Tufu Rabbim nasip etsin sanada inşallah herkese çok dua ediyorum Rabbim yardımcın olsun inşallah ❤️ 🫶🏻 her yere yazıyorum burayada yazayım Instagram’da C-LİFE diye bir macun var alıp onu kullan lütfen içeriğine bak araştır ben onunla Hamile kaldım