merveabdullahates Goncagullllllllll aynen bir an önce oğluma ve kızıma kavuşmak ikisini tanıştırmak 😥
Goncagullllllllll merveabdullahates ay o tanışma faslını çok merak ediyorum nasil olur hep bebek kardeş diyor ama canlı nasil olur 🥲😇
Mutlugebelkk Benim ilk gebeliğim 7-8 gün geriden geliyor bebişim iki aydır ve bu gittiğimde suyu sınırda dedi o yüzden 39 u beklemem dedi 38+5 te Salı günü sezeryana alacak. Bence doktordan doktora ve bebeğin duruma göre de değişiyor günler
teachervera fatosstgy İlki preaklamsi vardı 33 haftalık hali ile doğdu 2740. İkinci kızım 37+5 de 3250 49 cm üçüncü kızım da 3250 doğdu 49 cm idi. Bende protein kaçağı çoktu ve son haftalar da İstanbul a taşındım çok sorunlar yaşadım beslenmedm daha iyi doğardı ultrason da 3460 çıkmıştı
fatosstgy teachervera maşallah çok iyi doğmuşlar benimde ilk çocuğum 32 haftalık 1640 gr doğdu preeklampsi yüzünden ama ben Sezeryana alındığım güne kadar bilmiyordum önlem alsaydım dikkat edebilseydim belki daha iyi olurdu. Şükür kızım büyüdü şimdi 2 yaşında
Deniz4848 İlkinde 39 da yaparız dedi 33 de doğum yaptım 2200 gram kızım İkinci de 38 de yaparız dedi 36 da doğum yaptım 3300 gram bugün tam 1 aylık oldu oğlum Benim çocuklar durmuyor :)
Mery103 Milenaibadova iki doğumumda da 38+2 de oldum ama doktorum ikinci doğumda bekleme taraftarıydı 39. Haftaya kadar ona göre gün vermişti ama benimki durmadı sancım vardı mecbur aldı ☺️
merveabdullahates Goncagullllllllll evet oğlumda öyle diyor karnımı seviyor öpüyor ama asıl iş doğduktan sonrası
Cihangir09 Milenaibadova sata göre doğum tarihi belirleniyor mesela ben şuan 34+5im ama bebek 37 haftalık gözüküyor yine de son adet tarihime göre gün verildi
SevalElmas Beyza692 3 Haziran son adet günüm transfer günümü hatırlamıyorum 27 hazıranda hamile olduğumu öğrendim