_mavii_ Emelsimge-3103 sizin ya da doktorunuzun tercihi mi yoksa bir sebebi mi var 37.haftada olmasının?
_mavii_ M3007 ben de 39da olacağım, bugün doktorum dedi ki araştırmalara göre 39.hafta doğan bebeklerin ilk doğduğundaki sağlık durumları 38 ve 40 haftaya göre daha iyi oluyormuş
fatosstgy _mavii_ bunu okuduğuma çok sevindim benim doktorumda 38 de alacaktı ben biraz daha geç alınmasını istiyorum dedim 39+2 de alınacak 4 aralıkta
Goncagullllllllll Byz8 sağlıkla kavuşalım inşallah bende heyecan değilde 17 aylık oğlumun üzüntüsü var o bensız durmuyor nasil olacak onu düşünüyorum yemek yemez bensiz 😟
teachervera fatosstgy İlki preaklamsi vardı 33 haftalık hali ile doğdu 2740. İkinci kızım 37+5 de 3250 49 cm üçüncü kızım da 3250 doğdu 49 cm idi. Bende protein kaçağı çoktu ve son haftalar da İstanbul a taşındım çok sorunlar yaşadım beslenmedm daha iyi doğardı ultrason da 3460 çıkmıştı
Goncagullllllllll merveabdullahates Rabbim yardımcımız olsun 😟🥺tek duam hemen ıyı olmak çocuklarımla ilgilenmek
merveabdullahates Goncagullllllllll aynen bir an önce oğluma ve kızıma kavuşmak ikisini tanıştırmak 😥
Bersu3434 Nefsan hayır zaten sezaryen 38.ve 39.haftalarda yapılıyır ikinci gebeliğim olduğu için doktorumda bende 1 hafta daha beklemeye gerek duymadık 38e tarih belirledik
Nefsan Tuzlimon1 2 hafta önden gitmesine göre mi planlandı doğum yoksa normal son adet tarihinize göre mi