Asya-asel Glrrr1 valla özeller de devlette iyiydi bir sıkıntı yaşamadım bu gittiğim hastanede ilk defa doğum yapacağım 🥰
cascade06 İlki 39+1 de almışlardı ikincisini 38de alırız dediler bi kaç güne belli olcak günü (ikiside devlette)
M3007 Milenaibadova özel hastane benım 39. Haftam 10 aralıga randevu verdi bir sıkıntı olmadığı sürece 39 dan once almıyot doktorum
_mavii_ M3007 ben de 39da olacağım, bugün doktorum dedi ki araştırmalara göre 39.hafta doğan bebeklerin ilk doğduğundaki sağlık durumları 38 ve 40 haftaya göre daha iyi oluyormuş
_mavii_ Emelsimge-3103 sizin ya da doktorunuzun tercihi mi yoksa bir sebebi mi var 37.haftada olmasının?
fatosstgy _mavii_ bunu okuduğuma çok sevindim benim doktorumda 38 de alacaktı ben biraz daha geç alınmasını istiyorum dedim 39+2 de alınacak 4 aralıkta
Goncagullllllllll Byz8 sağlıkla kavuşalım inşallah bende heyecan değilde 17 aylık oğlumun üzüntüsü var o bensız durmuyor nasil olacak onu düşünüyorum yemek yemez bensiz 😟
teachervera fatosstgy İlki preaklamsi vardı 33 haftalık hali ile doğdu 2740. İkinci kızım 37+5 de 3250 49 cm üçüncü kızım da 3250 doğdu 49 cm idi. Bende protein kaçağı çoktu ve son haftalar da İstanbul a taşındım çok sorunlar yaşadım beslenmedm daha iyi doğardı ultrason da 3460 çıkmıştı
Goncagullllllllll merveabdullahates Rabbim yardımcımız olsun 😟🥺tek duam hemen ıyı olmak çocuklarımla ilgilenmek