Yasko-y Bizimde normal doğum olursa 24-28 aralık gibi görünüyor bakalım ilk gebelik ,minik bey ne zaman gelmek isterse 🥹🥹
Nurpoyrz 100924 Sizinle günümüz aynı :) en son ne zaman kontrole gittiniz ,normal doğum mu istiyorsunuz acaba
Miniklerinannesiyim Aysun-52 bende bu gun 11 ine aldım 🥲 cok duygusalım dokunsanız aglicak modundayım saglıkla gelsinler inşallah
Hayalimilay Merve_50 İkimiz de sağlıklı sıhhatli ve kolay bir şekilde alalım kucağımıza da kim önce doğurursa artık 😄
sacmalamakizim Aysun-52 Pazartesi günü gün alıcaz, ultrasonda 1 hafta önden gidiyor, ultrasona göre mi sata göre mi gün verir bilmiyorum.
aaydingulsahhh sacmalamakizim benimki ultrasonda 1 haftadan önce gidiyor ..SAT ı baz alıp sat a göre 4 aralığa verdi yani sat a göre 38+4 de almış olacaklar ama benim kızım 39+4 olmuş olacak
Serrabade Leyli_gul Of sorma benim ikinci sezeryan olucak ilki acil oldu cahil cesareti heralde şimdi aşırı stresliyim
Leyli_gul Nuryakup Ben dünden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorum sizinde öyle mi belime de vuruyor bazen sık bazen az
Nuryakup Leyli_gul ya evet yalancı sancı bende de basladida benimde karnim kasılıyor sadece belime vurmuyor bu haftalarda normalmiş ama siz düzenli mi sancı diye kontrol edin yine de ne olur ne olmaz
sacmalamakizim aaydingulsahhh Bana o kadar erken vermezler bence, ben şuan 34+4’üm 20-25 arası verir diye tahmin ediyorum. 😊