Nuryakup Benimde 21 Aralık ama erken gelir büyük ihtimalle beklemez o kadar kızlar erken geliyo:) kızlar yalancı sancılar başladı mı benim 2 gün düzensiz sancı oldu
Leyli_gul Nuryakup Ben dünden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorum sizinde öyle mi belime de vuruyor bazen sık bazen az
Ebruaydn Aysun-52 9 aralığa kadar doktorum izinli o zaman kadar bir aksilik olmazsa 9 unda gidip 11 yada 12 sine sezaryen günü verecek
Yasko-y Bizimde normal doğum olursa 24-28 aralık gibi görünüyor bakalım ilk gebelik ,minik bey ne zaman gelmek isterse 🥹🥹
Nurpoyrz 100924 Sizinle günümüz aynı :) en son ne zaman kontrole gittiniz ,normal doğum mu istiyorsunuz acaba
Miniklerinannesiyim Aysun-52 bende bu gun 11 ine aldım 🥲 cok duygusalım dokunsanız aglicak modundayım saglıkla gelsinler inşallah
Hayalimilay Merve_50 İkimiz de sağlıklı sıhhatli ve kolay bir şekilde alalım kucağımıza da kim önce doğurursa artık 😄
sacmalamakizim Aysun-52 Pazartesi günü gün alıcaz, ultrasonda 1 hafta önden gidiyor, ultrasona göre mi sata göre mi gün verir bilmiyorum.
aaydingulsahhh sacmalamakizim benimki ultrasonda 1 haftadan önce gidiyor ..SAT ı baz alıp sat a göre 4 aralığa verdi yani sat a göre 38+4 de almış olacaklar ama benim kızım 39+4 olmuş olacak