Hanniballl Aysun-52 34+6 dr bana daha gün vermedi neye göre verecek bilmiyorum 40.haftam 28 Aralıkta doluyor 😊 heyecan dorukta.. Dün biraz ütü yaptım artık çanta hazırlama vaktim geldii 💃💃🐣
Glsh204 Bende dün gün aldım doktorumdan spinal sezeryan olacak Allah izin verirse 24 Aralık da minik kelebeğim kucağımda olur sağ Salim😊🙏🏻💜
asena9 Glsh204 3 sene önce 24 aralık 21 de kızımı spinalle kucağıma almıştım bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almak nasip etsin 🥹💖
Prensesannesi123456 Aysun-52 9 aralık gün aldık çok sitresliyim heyecanlıyım kızımı evde kalacak bi yandan da üzülüyorum Karışık duygular
Zaml16 Aysun-52 ben daha gün almadım vajinal doğum beklediğim için ama ikinci hafta gelecek oğlum gibi hissediyorum 🥰
Nuryakup Benimde 21 Aralık ama erken gelir büyük ihtimalle beklemez o kadar kızlar erken geliyo:) kızlar yalancı sancılar başladı mı benim 2 gün düzensiz sancı oldu
Leyli_gul Nuryakup Ben dünden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorum sizinde öyle mi belime de vuruyor bazen sık bazen az
Ebruaydn Aysun-52 9 aralığa kadar doktorum izinli o zaman kadar bir aksilik olmazsa 9 unda gidip 11 yada 12 sine sezaryen günü verecek
Yasko-y Bizimde normal doğum olursa 24-28 aralık gibi görünüyor bakalım ilk gebelik ,minik bey ne zaman gelmek isterse 🥹🥹