Yarentnc Prensess33 He evet oğlumda çok kusuyordum inanılmaz bunda da 3 aydan sonra 2 3 kere istifarım oldu diğer 2 hamilelegimden de çok farklı
rumrum123 kader0101 benim de mayısın sonu görünüyor doğum, 14+2 deyim fakat cinsiyet öğrenemedik daha🥲
Rumismom Miniginannesi2705 ay bende 14+6 haftalık hamileyim. 14+1 de cinsiyet öğrendik bizim de erkek 🥰 üçüncü oğlum geliyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Sizin kaçıncı bebiş
Hnfcls kader0101 benimde 15 haftalik ve mayısın 15 gözüküyor ama henüz belli değil belli olmuyor kordon olabilir dedi pipiye benzemiyor erkek olduğunu düşünmüyorum dedi doktor tam net değil göremiyorum dedi hayırlısı sağlıklısi olsun 🤲
Yogurtlupilav kader0101 ben 13 üm bana da mayıs demişti ya :) ama sezaryen olacak 38. Haftayı hesapladı herhalde Mayıs bebişine ne alınır uzun kollu kaç body almak lazım acaba?
Senast Yogurtlupilav bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum ne almalıyız? uzun kollu almalı mıyız? kaç beden? kaç tane? gibi sorularla doluyum :) mayıs olduğu için hava durumunu kestiremiyorum
Htcrmzn16 Mayısın 19 dedi doktorum bende Mayıs doğumluyum galiba bebeğimle aynı ayda doğmuş olacağız aramızda 10 gün olacak,🤭🥰😃şuan 14+3, uz yarın kontrol var banada doktor 12 haftalık ken erkeğe benziyor demişti💙
Aysegulkevsergedik Htcrmzn16 benimde doğum günüm 9 mayıs ve sezaryan doğum yapıp 19 una denk getirmek istiyorum tahmini 31 mayıs gösteriyor :’)