Senast Yogurtlupilav bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum ne almalıyız? uzun kollu almalı mıyız? kaç beden? kaç tane? gibi sorularla doluyum :) mayıs olduğu için hava durumunu kestiremiyorum
Yarentnc Prensess33 He evet oğlumda çok kusuyordum inanılmaz bunda da 3 aydan sonra 2 3 kere istifarım oldu diğer 2 hamilelegimden de çok farklı
Htcrmzn16 Mayısın 19 dedi doktorum bende Mayıs doğumluyum galiba bebeğimle aynı ayda doğmuş olacağız aramızda 10 gün olacak,🤭🥰😃şuan 14+3, uz yarın kontrol var banada doktor 12 haftalık ken erkeğe benziyor demişti💙
Aysegulkevsergedik Htcrmzn16 benimde doğum günüm 9 mayıs ve sezaryan doğum yapıp 19 una denk getirmek istiyorum tahmini 31 mayıs gösteriyor :’)
Semiha_k Bizim de 15+3 normal doğum tarihi 13 Mayıs fakat riskli bir gebelik olduğu için Nisan sonu dedi doktorumuz ❤️
ozgedikici kader0101 merhaba 13+0 sanırım mayıs ortası doğrurum gibi üçüncü çocuğum olacak çünkü tam 40 hafta olmaz gibi🙂🙂🙂
kader0101 Ebru_ebru canim 13 haftalikken gittim daha küçük dedi Aralık 5 te kontrolüm var o zaman öğrenirim inşallah