Senast Yogurtlupilav bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum ne almalıyız? uzun kollu almalı mıyız? kaç beden? kaç tane? gibi sorularla doluyum :) mayıs olduğu için hava durumunu kestiremiyorum
Yarentnc Prensess33 He evet oğlumda çok kusuyordum inanılmaz bunda da 3 aydan sonra 2 3 kere istifarım oldu diğer 2 hamilelegimden de çok farklı
Htcrmzn16 Mayısın 19 dedi doktorum bende Mayıs doğumluyum galiba bebeğimle aynı ayda doğmuş olacağız aramızda 10 gün olacak,🤭🥰😃şuan 14+3, uz yarın kontrol var banada doktor 12 haftalık ken erkeğe benziyor demişti💙
Aysegulkevsergedik Htcrmzn16 benimde doğum günüm 9 mayıs ve sezaryan doğum yapıp 19 una denk getirmek istiyorum tahmini 31 mayıs gösteriyor :’)
Semiha_k Bizim de 15+3 normal doğum tarihi 13 Mayıs fakat riskli bir gebelik olduğu için Nisan sonu dedi doktorumuz ❤️
ozgedikici kader0101 merhaba 13+0 sanırım mayıs ortası doğrurum gibi üçüncü çocuğum olacak çünkü tam 40 hafta olmaz gibi🙂🙂🙂
kader0101 Ebru_ebru canim 13 haftalikken gittim daha küçük dedi Aralık 5 te kontrolüm var o zaman öğrenirim inşallah
Aysegulkevsergedik danla2711 benimki de öyle 13+6 ama ultrasonda nedense 8 gün geriden gözteriyor, hangisi doğru anlamış değilim, son adetimden 10 gün sonra kanamam oldu sebebi bu sanırım
danla2711 Aysegulkevsergedik geç döllenme olmuş olabilir benimkiside geç döllenme sat 17 ağustos bir kaç gün oynuyor bende de 😊yerleşme kanamasıda olmamıştı
ecrinkusum kader0101 bugün kontrolüm vardı doktor bacak arasını boş gördü ama tam emin olamadım salı günü tekrar gel dedi bakalım artık cinsiyeti net belli olur 🙈