senos- maşAllah hayırlı evlat olsun 😊
Dini kız isim önerileri verir misiniz 🥰
Karacayim çok güzel hayırlısı olsun hakkınızda 😊
aslihan41 Benim yakınım yok ama değişik ve Hamza ile de uyumlu. ☺️
Kızım olsaydı Ebrar Alâ düşünüyordum fikir olsun 🌺🥰
HuzurDenizim teşekkür ederim değişik oldu hiç aklıma gelmemişti☺️
DidemB evet bana da şu an en yakın gelen o ❤️😅
clpa anlamı nedir acaba ilk defa duydum
Hnfcls teşekkürler sizinde hayırlı olsun diyeyim şimdiden 🙂
Hnfcls tamam araştıracağım teşekkür ederim 🌺❤️
- Düzenlendi
Sulintnsmn00 Allah ın yasakladığı helak ettiği kavim olarak geçiyor. Herkes cennet bahçesi olarak biliyor ama canım. Ben de koyacaktım ama vazgeçtim sırf bu yüzden
aslihan41
İlk kızımın adı Me’vâ, cennetlerden birinin adıdır. Oraya ancak peygamberlerle şehitler girer. Ki Cennetü’l-Me’vâ da onun yanındadır. (Cennetü’l-Me’vâ; muttakilerin, mücahitlerin ve şehitlerin son durağıdır.)
İkinci kızımın adı Ecrin ismi, Ecrin isminin anlamı genellikle Allah tarafından verilen hediye
Allah kısmet ederse üçüncü kızımın adida Elisa, Arapça ve İbranice kökenli bir kelimedir ve dilimize de bu dillerden geçmiştir. Elisa isminin anlamı cennet kapısında bekleyen melek anlamına gelir. Aynı zamanda Elisa, Allah’ın yemini ya da sözü anlamına da gelir. Bu nedenle Elisa isminin anlamı öğrenildiğinde beğenilerek kız bebekleri için tercih edilmektedir
Frkubra elisa isminin anlami doğru degil canim iyi araştırın internette yazilan doğru degil
mihraninannesi55 teşekkür edeim onu ben sorustururum arkadaşım hafızlık okuluna gidiyor sordururum ben 🙂🙂