Hicrettt yeni_anne2 maşallah, doktorunuz genelde kızlar kaprisli oluyor dedi 😂😂 elleriyle yüzünü tamamen kapatmış kendisi 😂😂
yeni_anne2 Hicrettt bizimkisi kulaklarara yoğunlaşmıştı 😂galıba ondan gördük her halde sagllıkla sıhatle gelsinler inşallah 🌸😊
Hicrettt mrv2412 Maşallah çok az kalmış 😍 hazır mısınız ? Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🌸
mrv2412 Hicrettt hazır gibiyim de değil gibiyim de bir yandan heyecan bir yandan korku var 🥰🥹 amiiiinn hepimiz inşallah
Hicrettt anneadayi50 bence alakası yok son haftalarda daha çok kg alıyorlar.. 2600kg doğmuşum şu an maşallahım var, moralinizi asla bozmayın, avokado ceviz vs yersen bence daha toparlanır 🤗 sen pozitif düşün 🌸🌸
Hicrettt mrv2412 yani ne taraftan bakarsan bak bütün hayatın değişiyor ve minik bir insan dahil oluyor herşeye 🥹🥹 inşallah herşey çok güzel geçer 🥹❤️
Aysgll1 Hicrettt iki gün önce 33+5 te 2064 gramdı doktor iki hafta geriden geliyor dedi var mı bu durumu yaşayan :(
Eliffile Aysgll1 bende 37 haftalık ama 35 le uyumlu dedi dün doktor malesef sağlığında problem yoksa bişey olmaz diyolar ama elimde değil çok üzülüyorum
Hryedz Eliffile canım benım hıc uzulme 38+1 de sezeryan oldum 35 le uyumluydu 2665 dogdu ve oyle guzel toparlandı kı bogum bogum bısey oldu saglıklı olsun gerısı hıc onemlı degıl saglıcakla kavus bende cok uzulmustum aklıma kendı hallerım geldı yazını gorunce
Hicrettt Eliffile hiiiç üzülme sağlığı yerindeyse, doğduktan sonra da alır kg, sen üzüldükçe bebeğin de hissediyor ve o yüzden de kg alamıyordur. En önemlisi sağlıklı olması 😍🌸
Nesonunbeybi Hicrettt geçen hafta 21+3 de 28 cm 500 gramdı oğlusum bize yüzünü direk gösterdi önemli olan sağlıklı olması burda 3 5 oynayabilir anneler hiç kafanıza takmayın ❤️
seymat98 33+5 bugün kontrolümüz vardı 2357 kilo oğluşum 💙 kizlar nazlı olur derler ama hala yüzünü tam göstermedi hep yandan o da her zaman değil hep eliyle kapatıyor nazlı oğlum 🤭
neslsah-1 Hicrettt 3350 demişti doktorumuz doğduğunda 2980 doğdu yakın tahminde bulunuyo cihzlar birebir tutmuyo suan 3500 😊
Hicrettt neslsah-1 sağlıklı olsunda çok kilolu az kilolu bence çok da önemli değil 🤗 annem hep der fare kadardın şimdi 1.72 boyundayım ve zayıf da değilim yani 😂 sağ Salim büyütürsün bebeğini inşallah 😍🌸