Hicrettt mrv2412 yani ne taraftan bakarsan bak bütün hayatın değişiyor ve minik bir insan dahil oluyor herşeye 🥹🥹 inşallah herşey çok güzel geçer 🥹❤️
Hicrettt Eliffile hiiiç üzülme sağlığı yerindeyse, doğduktan sonra da alır kg, sen üzüldükçe bebeğin de hissediyor ve o yüzden de kg alamıyordur. En önemlisi sağlıklı olması 😍🌸
Hulyaak345_ Hicrettt beşik hazırlaması kaldı onuda önümüzdeki hafta bitircem 😊 Acele etmiyorum yavaş yavaş planlı ilerliyoruz bakalım 😊
Ozge1350 22 haftalık 449 gram zayıf mı🥺🥺 boyu da 17 cm kız bebişim yüzünü göstermedi yüz üstü yatıyor 🫣
Seda13 Hicrettt az önce detaylıdan geldik 27.5 cm 450 gram olmuşuz bizde 21+6 yız bizimkide yüzünü sakladı ama doktor naptı etti fotoğraf aldı 😂
Baby_B Hicrettt suan 22+5 teyim Tam 22 de gitmistik🥰 Kizimiz gösterdi yüzünü🥰Kilosu 478 gramdı,boyunu söylemedi🤣Ama 20.haftada gittigimde 25 cmdi.Bir sonraki kontrolumuz 6 aralikta heyecanla bekliyorum🥰
anneadayi50 Hicrettt rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum riskim var hep yatıyorum kilosuna o yüzden yakılıyorum 😔