Hicrettt Kızlaaar bugün detaylı ultrasonumuz vardı, tabiki canım kızım kaprisli kızım yüzünü asla göstermedi 😂 boyu 27cm ve şu an 520gr 🥹 sizde durumlar nasıl ? Şu an 22+6 dayım 🥹
yeni_anne2 Hicrettt kaç hafta da girdiniz ben 22 de girdimm 24+2 şuan yüzünü ilk seferde göstermişti benimde prensesss
Hicrettt yeni_anne2 bugün girdik, 22+6, normalde çok oynak ama bugün biraz durgun gibi hanim efendimiz 🤭
Zeynepgmsbs61 Hicrettt benim bebeğimde göstermedi yüzünü gün boyu hastanedeydim 3 kez ultrasona girdim ancak gösterdi 😅😅
yeni_anne2 Hicrettt bizimde iki eliyle kulaklarını kapatıyordu sürekli 🤣🌸 duymak istemiyorum dercesine ama bütün hepsini çekip verdi sagolsun doktor bey 😊500 gr dı sanırım
Hicrettt Zeynepgmsbs61 belçıkada maalesef randevu saatinde girip çıkıyorsunuz 😔 tatlı vs yedim ama fayda etmedi, en azından herşeyini ölçebildik 😂 şükür ki görebilmişsiniz , bi sonrakine kadar beklicez artık 😂
Hicrettt yeni_anne2 maşallah, doktorunuz genelde kızlar kaprisli oluyor dedi 😂😂 elleriyle yüzünü tamamen kapatmış kendisi 😂😂
mrv2412 35+3 3000 kg 🧿🧸💌🥰 Hepimiz için Euzu bi kelimâtillâhi’t-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh 🤲🏻
Hicrettt mrv2412 Maşallah çok az kalmış 😍 hazır mısınız ? Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🌸
yeni_anne2 Hicrettt bizimkisi kulaklarara yoğunlaşmıştı 😂galıba ondan gördük her halde sagllıkla sıhatle gelsinler inşallah 🌸😊
mrv2412 Hicrettt hazır gibiyim de değil gibiyim de bir yandan heyecan bir yandan korku var 🥰🥹 amiiiinn hepimiz inşallah