Sedda5441 nerdeyse hergun ultrasona giren insanlar var bir sıkıntısı olan sık sık girmek zorunda olan
Tabi ki yarari var denmez illaki zarari vardir ama abartilcak birsey oldugunu sanmiyorum ki son haftalarda hamilelkte
Haftada bir gidiyorsun kontrole zararli olsa doktorlar zaten buna musade etmez.
    Sedda5441 Özele mi gidiyorsunuz ? o yuzden öyle demiş olabilir 😂😂
    Ben 2 haftada bir gidiyorum hep, zararlı olsa niye surekli çağırsın doktor riskli gebelik olduğum halde 🤷‍♀️ kalp atışı dinlemek zararlı diye biliyorum.
      Sedda5441 eskisi gibi değil ki cihazlar 😒 kalp atışını doktorlar çok kısa dinletirler zaten zararı olduğu için. hiçbir doktor da keyfine çağırmaz zaten sizi 🙈
        esractn bir yakınımın bebeği sık ultrasona girmekten bacakları gelişmedi . Riskli gebelik diye sık çağırıyor olabilir. Sık girmek sağlıklı değil araştırın
          Sedda5441 kayınvaliden tıp fakültesini bitirdi sanırım arkadaşım emin ol zararlı birşey olsa sağlık bakanlığı tüm gebelern ultrasona girmesini yasaklar bence sen kayınvalideni hiç takma
            Serays kesinlikle kalp altışını başlarda 1 - 2 saniye dinletiyordu bebek çok küçük olduğu için zararlı demişti. Keza bende ısrar etmedim . Ciddi durum olmadıkçada ay da bir ya da daha fazla sürede gidiyorum görmeye
            Sedda5441 yok be canim ne zarari, zannederim bilerek yorum yapmamis kayinvaliden, yapmis olmak icin yapmis birazz
            Sedda5441 kayinvaliden uzman profosor doktormu acaba sorarmisin yerime kuzum yaa biktm bu kaynişlerden şaka gibiler😂
              Merhaba canım 30 haftalık ikiz gebeyim.doktorum başta ayda bir çağırıyordu.20li haftalarda 15de bir çağırmaya başladı.sen ve bebeğin için en iyisini doktorun bilir.kimsenin söylediğine bakma.sonuçta bu işin uzun yıllar eğitimini alıyorlar.
                Bende merak ediyordum Ultrason ses dalgası yaydığı için hiç bir problem olmadığını söyledi doktorum.