Sedda5441 bence stresten sinirden kötü değildir....
Ultrson zararlımı
Serays kesinlikle kalp altışını başlarda 1 - 2 saniye dinletiyordu bebek çok küçük olduğu için zararlı demişti. Keza bende ısrar etmedim . Ciddi durum olmadıkçada ay da bir ya da daha fazla sürede gidiyorum görmeye
Sedda5441 kayinvaliden uzman profosor doktormu acaba sorarmisin yerime kuzum yaa biktm bu kaynişlerden şaka gibiler😂
Merhaba canım 30 haftalık ikiz gebeyim.doktorum başta ayda bir çağırıyordu.20li haftalarda 15de bir çağırmaya başladı.sen ve bebeğin için en iyisini doktorun bilir.kimsenin söylediğine bakma.sonuçta bu işin uzun yıllar eğitimini alıyorlar.
Bende merak ediyordum Ultrason ses dalgası yaydığı için hiç bir problem olmadığını söyledi doktorum.
wilma01 öyle tabi fakat ne kadar sık gidersen de o kadar para alıyolar . Mesela ben cinsiyet için gittim farklı doktora ödeme yaptım haftaya tekrar gel net deil dedi tamam haftaya kontrol sayıldı para ödemedim fakat içimde yine şüphe kaldı 15 gün sonra gel bakayım dedi ve tabiki tekrar muayene ücreti . Ben gitmicem tabiki ve o doktoruda bıraktım
Sinem11 ayyyy evet herkes çocuğumu benden çok düşünüyor maşallah 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Seymaemre işte herşeyi onlar biliyor güya biz cahil kesimiz
Yhartk bigün bu lafı kullanasım var inanır mısın 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
esractn aynen özele takıntısı var özeldekiler ona göre bilgisiz devlettekiler profesör
Selimunl ya evet ağır bi bronşit geçirdim iğneli serımlı o yüzden doktora 2 hafta üst üste gittim hastalık önce çocuğa baktı ve hastalıktan sonra durumuna baktı ama olay oldu
gayecee ya her hafta gitsem neyse 3 hafta da bir gidiyorum oda malum tahliller bronşit olduk onun için ya olay bu
Deletedmom429 her konuda bilgili ben cahilim o çocuğumu düşünüyor ben sanki düşünmüyorum 🤦🏻♀️
wilma01 onun takıntısı özele gitmem 🤦🏻♀️
2405 onun sıkıntısı özele gitmem özel seni soymak için çağırıyor diyo ayyy 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sedda5441 benimki de öyleydi sürekli gitmeyin zararlı diyordu kendim hemşireyim sonuçta sağlıkla ilgili ondan daha çok bildiğim var ama sustum büyüktür sonuçta ddim. Ayda bi gidiyorduk zaten. Sonra kendi yeğeni 7aylık hamileyken ilk defa doktora gitti ve doktor yeğenini azarlamış 7aydır nasıl hiç baktırmazsın çocuğa demiş. Sonra beni aradı olanları anlatıyor siz gidin gidin diyor. Cevap bile vermedim 😃
AysegulAloluAcikgoz onun sıkıntısı özele gidiyorum ya o yüzden
Sedda5441 yararli olsa neden yurtdisinda 2 yada 3 defa sokuyorlar peki ultrasona bilginiz var mi?
Ben 2 hamileligimde de o kdr ancak girdim nurtopu gibi 2 oğlum var şükür
Ben 2 hamileligimde de o kdr ancak girdim nurtopu gibi 2 oğlum var şükür