Neferut elanurrerarslann-44 sonrasından gerçekten hiç korkmuyorum. Tansiyondan ödemden mide yanmasından çok sıkıldım bebeğimi sağlıkla doğurup vücudumun eski sağlığına kavuşmasını istiyorum
elanurrerarslann-44 Neferut evde bi 3 yaş erkek bi tanede 1. Sınıf kız çocugu olunca sonrasından korkuyorsun ahahha
Btlshnnn Neferut 37+2 olduk benim de doğumuma Allah nasip ederse 8 gün kaldı planlı sezaryen olacağım hem heyecan hem korku endişe hepsi var sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
Neferut Btlshnnn çok az kalmış stres yapmayın Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz haftası da çok güzel ♥️ cinsiyeti ne?
Dilekdamla 36+1 haftalığım ben de. Bebeğim 1 hafta 10 gün kadar geriden geliyor. Bir de makat geliş. Ayın 6sina kadar her hafta takip edilecek dönmezse 6si sezeryan kismetse 🤩
Merve034 Dilekdamla 36+6 yik bende bizimde makat geliş 34ten beri dönmedi yarın doktor kontrolümüz var heralde sezaryen bizde 😊 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Yenisine- Bizde bugün 36+1 olduk 37. Haftada vajinal muayene yapıcam dedi sanırım ona göre karar vericek sezeryan veya normal.ilk doğumum belirsizlik çok kötü
kumrucanim elifdemir09 bende de aynı sorun var gebelik zehirlenmesi, yüksek tansiyondan dolayı yarın suni sancı verilecek 36+5
Neferut Dilekdamla evet biraz geriden geliyor sıkıntı etmeyin yakalar inşallah 2500 den sonrası iyi oluyor çoktan olmuştur sizinki
Hka_hilal Neferut benim de iki hafta kaldı ama sanki geçmiyor gibi son iki hafta hem sabırsızlık hem tedirginlik arttı 🥲🥲 sürekli benek hareketi takip ediyorum sizde durumlar nasıl?
Neferut Hka_hilal benim sanki hareketleri azaldı gibi geliyor. Sadece yerini değiştiriyor eskisi gibi hareketli değil sizin nasıl?
Hka_hilal Neferut bazen çok hareketli ama hareketli kasılma gerilme gibi bazen de çok hareketsiz panik edecek kadar 😓 sonra minik vurunca oh diyorum ama insan sürekli bi takipte kafayı yemeden doğursaydık iyiydi. Bazen anksiyetem tutuyor 😂
Neferut Hka_hilal valla benim bugün anksiyetem tuttu çok az hareket etti yarın kontrol var neyseki zaman geçse de hemen gitsem 😅
Hka_hilal Neferut sorma ben de ilk fırsatta gitmeye çalışıyorum ama şimdi bi cihazım var kalp dinlemek için eğer çok korkarsam dinliyorum rahatlıyorum 😂 ya da kahve çikolata ile hareketlendiyorum