KurabiyeninAnnesi123 Neferut 2479 gram canim benim yememde sorun var doktor iyi dedi 2 hafta da daha cok alir protein ağırlıklı beslenmeye başladm
Neferut KurabiyeninAnnesi123 kefir süt kaşar muz sürekli tüket canım ben her gün yiyorum öyle kilo aldırdım
KurabiyeninAnnesi123 Neferut ilk hamileligmde cok tükettim bunlari bu hamileligmde ne kefir ictim ne süt büykk ihtimal etkisi cok
elanurrerarslann-44 Bizde 36+5 olduk aralık 4 e gün verdi 39da alacakmıs ama sanki aylar var gibi çok yoruldum bitsin istiyorum sonrasından ne kadar korksam da 😩
Neferut elanurrerarslann-44 sonrasından gerçekten hiç korkmuyorum. Tansiyondan ödemden mide yanmasından çok sıkıldım bebeğimi sağlıkla doğurup vücudumun eski sağlığına kavuşmasını istiyorum
Ozgenurglnc elanurrerarslann-44 seninle aynı haftalarımız bende 26 kasımda olacağım hatta şimdiden açılmam başlamış benim
elanurrerarslann-44 Neferut evde bi 3 yaş erkek bi tanede 1. Sınıf kız çocugu olunca sonrasından korkuyorsun ahahha
Btlshnnn Neferut 37+2 olduk benim de doğumuma Allah nasip ederse 8 gün kaldı planlı sezaryen olacağım hem heyecan hem korku endişe hepsi var sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
Neferut Btlshnnn çok az kalmış stres yapmayın Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz haftası da çok güzel ♥️ cinsiyeti ne?
Dilekdamla 36+1 haftalığım ben de. Bebeğim 1 hafta 10 gün kadar geriden geliyor. Bir de makat geliş. Ayın 6sina kadar her hafta takip edilecek dönmezse 6si sezeryan kismetse 🤩
Merve034 Dilekdamla 36+6 yik bende bizimde makat geliş 34ten beri dönmedi yarın doktor kontrolümüz var heralde sezaryen bizde 😊 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Yenisine- Bizde bugün 36+1 olduk 37. Haftada vajinal muayene yapıcam dedi sanırım ona göre karar vericek sezeryan veya normal.ilk doğumum belirsizlik çok kötü
kumrucanim elifdemir09 bende de aynı sorun var gebelik zehirlenmesi, yüksek tansiyondan dolayı yarın suni sancı verilecek 36+5