kumrucanim elifdemir09 bende de aynı sorun var gebelik zehirlenmesi, yüksek tansiyondan dolayı yarın suni sancı verilecek 36+5
Neferut Dilekdamla evet biraz geriden geliyor sıkıntı etmeyin yakalar inşallah 2500 den sonrası iyi oluyor çoktan olmuştur sizinki
Hka_hilal Neferut benim de iki hafta kaldı ama sanki geçmiyor gibi son iki hafta hem sabırsızlık hem tedirginlik arttı 🥲🥲 sürekli benek hareketi takip ediyorum sizde durumlar nasıl?
Neferut Hka_hilal benim sanki hareketleri azaldı gibi geliyor. Sadece yerini değiştiriyor eskisi gibi hareketli değil sizin nasıl?
Hka_hilal Neferut bazen çok hareketli ama hareketli kasılma gerilme gibi bazen de çok hareketsiz panik edecek kadar 😓 sonra minik vurunca oh diyorum ama insan sürekli bi takipte kafayı yemeden doğursaydık iyiydi. Bazen anksiyetem tutuyor 😂
Neferut Hka_hilal valla benim bugün anksiyetem tuttu çok az hareket etti yarın kontrol var neyseki zaman geçse de hemen gitsem 😅
Hka_hilal Neferut sorma ben de ilk fırsatta gitmeye çalışıyorum ama şimdi bi cihazım var kalp dinlemek için eğer çok korkarsam dinliyorum rahatlıyorum 😂 ya da kahve çikolata ile hareketlendiyorum
Neferut Nutellamm çok iyi anlıyorum iki tane içiyorum bende. Tuzu tamamen kes canım çok az kaldı biraz daha sabretmek gerek
Dilekdamla Hareketleri benim de azaldi sanki ya yerimi daraldı bilmiyorum. Bir de bugün ara ara düzensiz sancılar vuruyor. Muhtemelen yalancı sancı ama zorluyo baya. Sizde de var mı aynı durum?
Neferut Dilekdamla Evet belimden kasıklarıma vuruyor ağrısı ve çok fazla çatı ağrım var. Geçen hafta nstye girdim sancı çıkmadı. Tekrar gireceğim yarın inşallah yine çıkmaz. Hareketleri çok çok az hafif hareket ediyor yeri daraldı diye düşünüyorum umarım bir şey yoktur
elanurrerarslann-44 Ya benim kız da fazla hareketli bu haftalarda yavaşlaması gerekmiyor mu acayip canımı yakıyor ya
Dilekdamla Neferut hıçkırıyo arada ordan rahatlıyorum biraz. Onun dışında geriniyo sadece öyle cok hareketi yok. Perşembe günü giricen ben de nst ye bakalım