sukran_kyaa başın sağolsun canım ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim bol sabir versin inşallah
31 haftalik bebek hareket etmiyor
sukran_kyaa 😭 Allah yardimciniz olsun o kadar uzuldum ki Mekani cennet olsun melegin…
Başın sağolsun canım çok üzüldüm eşine ve sana sabır diliyorum
- Düzenlendi
sukran_kyaa başınız sağolsun çok üzüldüm ben de aynı durumu 38 haftalıkken yaşadım çok zor bir durum insan diyecek söyleyecek hiçbir şey bulamıyor çünkü bu acının tarifi yok
- Düzenlendi
sukran_kyaa çok üzüldüm canım ne diyecegimide bilemiyorum Başın sağolsun Allah sabır versin 🙏🙁
canimyavrum_
Teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbım kimseye yaşatmasın 😭
sukran_kyaa Allah yardımcın olsun Rabbim birdaha yaşatmasın
Hep iyi haber verirsin diye bekledim canım çok geçmiş olsun ne denir bilemiyorum
sukran_kyaa size yürekten kocaman sarılıyorum 😓😪🫂 Rabbim size sabır versin Başınız sağ olsun
sukran_kyaa çok çok üzüldüm Rabbım sabır ve dayanma gücü versin. Gece kaç kere uyandım hep siz aklimdaydiniz dua ettim tekrar tekrar😭😭hep iyi sağlıklı yazısı okuyacağım diye düşünüyordum. Rabbım sana güç kuvvet versin
sukran_kyaa çok üzüldüm Allah sabır versin size ne denir bilmiyorum bir nedeni varmışmış doktor bişey dedi mi neden böyle olmuş
Sarella amin teşekkür ederim
Jasmine2426 hiçbir şey söylemediler ama büyük ihtimalle benden kaynaklı
Rmyz allah razı olsun amin
Elaelaelammm sagolun allah razı olsun
Cansuy41 ben son dakikaya kadar umudumu kesmedim ama maalesef böyle oldu işte şu an o kadar kötü hissediyorum ki nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum
sukran_kyaa başınız sağolsun çok üzüldüm Allah cennette şefaatçi eylesin size inşallah 🥺🥺
Başınız sağ olsun Allah sabır versin. Çok güzel bir anne olduğunuza eminim inşallah farklı bir zamanda elinize sağ salim bir yavru almak nasip olsun. Allahın her kulunu imtihanı farklıdır. Sizin de büyük bir imtihanınız var. Lütfen kendinizi üzmeyin çaresini farklı doktorlar da arayın. Pıhtılaşma sorununu çık iyi bilen bir doktorla ilerleyebilirsiniz. Tekrardan sabır diliyorum 😔
sukran_kyaa başınız sağ olsun ne söyleyeceğimi bilmiyorum. gece bile sizi düşünüp telefona baktım belki haber vardır diye. Allah yardımcınız olsun
İnanın o kadar üzüldüm ki Allah’ım bol bol sabır versin gece görmüştüm acaba ne yaptınız diye baktığımda içim parçalandı resmen görünce Allah’ım yardımcınız olsun 😓😓