Yektaruken meryinthemood sukran_kyaa çokkkkkkk geçmiş olsunnn bebeğin nasıl inllah ikinizde iyisinizdir 🙏🙏🙏
sukran_kyaa Yektaruken bebeğim yok kalbi durmuştu doğumdan sonra müdahale edebilir misiniz dedim yaşar mı hayır dediler
Asya-asel sukran_kyaa sukran_kyaa başın sağolsun canım ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim bol sabir versin inşallah
Yektaruken sukran_kyaa kıyamam demek meleğiniz sizi cennet kapısında bekleyecek rabbim size sanır versin 🙏🙏🙏🙏😔
canimyavrum_ sukran_kyaa çok üzüldüm canım ne diyecegimide bilemiyorum Başın sağolsun Allah sabır versin 🙏🙁
Elaelaelammm sukran_kyaa size yürekten kocaman sarılıyorum 😓😪🫂 Rabbim size sabır versin Başınız sağ olsun
sukran_kyaa Yektaruken Gayearasatalay Asya-asel Aurorares Kubam Pinarkorkmazer canimyavrum_ Teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbım kimseye yaşatmasın 😭 canimyavrum_
Gayearasatalay Ah canım ah yani ne denir hiç bilmiyorum umutla okudum bazen benimki de hareket etmiyor acilden eve dönmğşsümdğr diyecekken kaybettiğini okuduğum allahım sana sabırlar versin cennette mükafatçın olsun güzel meleğin her şey allahtan 🥺🥺🥺🙏🙏🙏
Pinarkorkmazer sukran_kyaa başınız sağolsun çok üzüldüm ben de aynı durumu 38 haftalıkken yaşadım çok zor bir durum insan diyecek söyleyecek hiçbir şey bulamıyor çünkü bu acının tarifi yok
sukran_kyaa Cansuy41 ben son dakikaya kadar umudumu kesmedim ama maalesef böyle oldu işte şu an o kadar kötü hissediyorum ki nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum
Rmyz sukran_kyaa çok çok üzüldüm Rabbım sabır ve dayanma gücü versin. Gece kaç kere uyandım hep siz aklimdaydiniz dua ettim tekrar tekrar😭😭hep iyi sağlıklı yazısı okuyacağım diye düşünüyordum. Rabbım sana güç kuvvet versin
Jasmine2426 sukran_kyaa çok üzüldüm Allah sabır versin size ne denir bilmiyorum bir nedeni varmışmış doktor bişey dedi mi neden böyle olmuş