sukran_kyaa Canım benim inşallah güzel haberler ver bize. Başıma geldiği için çok üzüldüm dualarım seninle 🤲
31 haftalik bebek hareket etmiyor
sukran_kyaa bence siz hissetmiyorsunuz flash tutun biraz karninizi oksayin hatta konusun benimki de oyle korkutuyor bazen ama allahtan benm evde doppler var kalp atisina bakiyorum hemen bazen cok derin uyuyorlar stres oldukca hic hareket etmiyor veletler
Kalbi durmuştu acil sezeryana aldılar şu an hastanedeyim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki😭
sukran_kyaa gittin mi canim
Bebekgeliyorgeldi sezeryan oldum
sukran_kyaa bebeğiniz nasıl geçmiş olsun 😓
sukran_kyaa bebek kurtarıldı mi canım sen nasılsın
sukran_kyaa çokkkkkkk geçmiş olsunnn bebeğin nasıl inllah ikinizde iyisinizdir 🙏🙏🙏
Asya-asel bebeğin kalbi durmus
Yektaruken bebeğim yok kalbi durmuştu doğumdan sonra müdahale edebilir misiniz dedim yaşar mı hayır dediler
Elaelaelammm bebeğim yasamiyor
sukran_kyaa kıyamam demek meleğiniz sizi cennet kapısında bekleyecek rabbim size sanır versin 🙏🙏🙏🙏😔
Ah canım ah yani ne denir hiç bilmiyorum umutla okudum bazen benimki de hareket etmiyor acilden eve dönmğşsümdğr diyecekken kaybettiğini okuduğum allahım sana sabırlar versin cennette mükafatçın olsun güzel meleğin her şey allahtan 🥺🥺🥺🙏🙏🙏
sukran_kyaa başın sağolsun canım ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim bol sabir versin inşallah
sukran_kyaa 😭 Allah yardimciniz olsun o kadar uzuldum ki Mekani cennet olsun melegin…
Başın sağolsun canım çok üzüldüm eşine ve sana sabır diliyorum
- Düzenlendi
sukran_kyaa başınız sağolsun çok üzüldüm ben de aynı durumu 38 haftalıkken yaşadım çok zor bir durum insan diyecek söyleyecek hiçbir şey bulamıyor çünkü bu acının tarifi yok
- Düzenlendi
sukran_kyaa çok üzüldüm canım ne diyecegimide bilemiyorum Başın sağolsun Allah sabır versin 🙏🙁
canimyavrum_
Teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbım kimseye yaşatmasın 😭
sukran_kyaa Allah yardımcın olsun Rabbim birdaha yaşatmasın