Svl06 Hani kız cocuklari erken dogardi erkek cocuklari gec dogardi benimle beraber hamile olan tum erkek anneleri dogurdu benim nazli kizim hala gelemedi var mi benim gibi nazli bebek anneleri 🙈
Gulcag Svl06 aynen ya şimdi arkadaşım doğurdu haberi geldi erkek 39da doğum yaptı ben 38+3 olacam sözde erken olur diyorlardı ben kaldım 😂
Glenyldz Svl06 38+1 im 1 cm acıkkıgım var yalancı sancım oluyo arada daha bizim kız kanala girmemiş cok nazlı 🤣
KlncA Svl06 daha durun ya 41 haftalıklar doğurucam diye uğraşıyo mesela ben 😬 sizin biraz erken değil mi
Svl06 Tatlihamis napcaz ya valahi benimle hamile kalan herkes dogurdu neyseki sayenizde yalniz degilim 🤗
Sibelsncar Tatlihamis ben spor yapıyorum bol bol gelsin artık açılma olsun diye herşeyi yapıyorum bakalım
Svl06 Glmgkcmm ya benim gece yalanci sancim oluyo uykudan uyandiriyo gunduzleri hicbisey yok saka gibi conelip oturuyorum okadar is yapiyorum tık yok
Tatlihamis Svl06 bekleyince gelmiyor heralde eniyisi beklemeyelim hiç bişey yapmayalım gelsin diye biseyler yaptıkça hiç gelmiyor benimki inadına iyice yukarı çıktı ineceği yerde 😊
Svl06 Gulcag hah ha demek ki kiz cocuklari gec dogarmis yanlis ogretmisler bize suan tecrubeyle sabitlendi kiz cocuklari gec dogarmis 😁
Gulcag Svl06 ay bence de 😂 doğmuyor doğası yok arada gösterip geri kaçıyor sancım çıkıyor gerisi yok anam bu böyle kaç hafta daha sürer ki 🤷🏼♀️😂
Svl06 Glenyldz benimki kanala girmiste noluyo sanki canim dogmadi daha kanala girsede girmesede degisen bisey yok 😁
ilkim19 Glenyldz senle aramızda 3 gün var bende de 1 cm açıklık var ve yalancı sancım hep oluyor. Senin nst de sancıların çıkıyor mu?
Svl06 KlncA inan erken degil herkes dogurup ben kalinca psikolojim bozuldu hepimiz ayni anda hamile kalmistik demekki bizimkide 40 41 i bulacak 🙈😁
Sedahoca KlncA 😫 41 mi delirir insan sen merdiven inip çıkarken yaz arkadaş siz daha doğurmadınız diye bize sıra gelmiyor 😂😆
Caglaaa Svl06 38+4 benim kızımda gelmiyor 2 haftadır 2 cm açıklıkla geziyorum ne açıklık artıyor ne sancı geliyor hiç birşey yok 😂
Mrveglmez Svl06 benimde kanalda ama gelen giden yok yalancı sancılar bınkac gundur artmaya basladı o kadar 😄 38+3 üz 😂
Svl06 Yasdeniz yani benim ilk gebeligim oldugu icin bilmiyorum hic öncesinden haber veriyolarmi birden mi oluyo bilen biri aydinlatsa
secilertu Yasdeniz aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum 🙄 normal halimde hiç doğuramayacağım gibi geliyor 😢 bir anda mı oluyor acaba her şey 39+3 👋🏻