Erkekanasi55 Genelde tavukçuyumdur ama 36 hafta içinde yediğim kavurmayı, köfteyi , lahmacunu toplasan 30 yaşıma kadar yediklerimle eş gelmez 🤣 Oğlum sağolsun hiç sevmediğim şeyleri dahi yedirdi bana 🤣
Ftmms12 Erkekanasi55 benimde ikinci gebeliğim şuna oğluma 4 yıl önce hamileyken avakado aşerdim ve nefret ettiğim bir meyveydi 😂
Erkekanasi55 Hatta internetten sipariş verdiğim fiks restoranlar vardı bi gece köfte istedi canım restoran tüm uygulamalarda siparişe kapalıydı saatlerce o restoranı aradık. Ben konumda hiç bakmamışım aslında bulunduğumuz mahalledeymiş 😅 Yazık ama çok fazla kırmızı et tüketmediğim için eşim direk almaya odaklandı bi de sürekli “canın hala çekiyor di mi” diyodu masum masum 🤗🤭
Ftmms12 Erkekanasi55 ay ama çok güzel et tarzı şeyler aşermen vitamin alıyorsun Allah eşlerimizden razı olsun 😂❤️
danla2711 Ftmms12 12 haftalık hamileyim erik ve limon aşerdim🥰🤤ay söylerken bile canım çekti 😂 erik her yerde aradık asla bulamadık en sonunda eşim internetten sipariş verdi 10 tanecik geldi ama ondada erik tadı yoktu ilk hamilelik belirtim limonu tuzlayıp her gün yemiştim😂 hiç fark etmemiştim yeni yeni anlıyorum ve halâ tuzlu limon yiyorum 😂erik aşkımsa asla geçmedi yediğim halde halâ erik diye sayıklıyorum keşke yazın bahçemdeki erikten buzluğa atsaydım😂🤦♀️
Ftmms12 danla2711 benimde canım erik limon tuz çekiyordu ama sabah 5 de sürekli rüyamda üzüm yiyordum kaltım deli gibi aşermiştim 😂❤️bizimde ne istediğimiz belli değil canım anlık ruh halimiz ne isterse
sacmalamakizim Ftmms12 İlk kızımda sabahları tuzlu salatalık yerdim 😅 şimdiki bebişimde kız ilk zamanlar bunda da tuzlu domates yiyordum, tavuk ve kahveden ilk zamanlar tiksiniyordum, şimdi aşeriyorum çok değişik bir hamilelik yaşıyorum. 🤣
Melissayda Kızımda salçalı spagetti aşerdim gecenin 12 sinde kalkıp yapıp yedim, limon, çiğ köfte 😂 şimdi 7+4 haftalık hamileyim bir şey aşermedim ama turşu ve limondan midem bulanıyor tatlı şeyler yemek istiyorum ve karbonhidrat, et tarzı şeyler
Es26 Ftmms12 bende 9 haftalıkken un helvasına aşerdim doymak nedir bilmedim yemiştim cinsiyetimiz kız ama ben genelde hep tatlı aşerdim karnımı gören de erkek diyor ama 4 tane doktorun 4 dü de kız dedi
Sevosko-2020 6+3 üm ilk günlerimde bir akşam burnuma yumurtalı ekmek koktu sabah hemen yumurtalı ekmek yapmıştım 😀 Aşermem bile fakir işi 😀😀😀
Minik6075 Ftmms12 hamile olduğumu bilmeden önce sürekli burnuma karpuz kokuyodu. Durup dururken karpuz kokusu nerden geliyo diyodum 😂 sonra yerini turşular aldı ne turşusu olduğunun bi önemi yok turşu olsun yeter modundayım 😂😂
Erkekanasi55 Ftmms12 Evet o yüzden galiba her takipte olması gereken kilonun en az 500 gram üstünde çıkıyo 🤭