danla2711 Ftmms12 12 haftalık hamileyim erik ve limon aşerdim🥰🤤ay söylerken bile canım çekti 😂 erik her yerde aradık asla bulamadık en sonunda eşim internetten sipariş verdi 10 tanecik geldi ama ondada erik tadı yoktu ilk hamilelik belirtim limonu tuzlayıp her gün yemiştim😂 hiç fark etmemiştim yeni yeni anlıyorum ve halâ tuzlu limon yiyorum 😂erik aşkımsa asla geçmedi yediğim halde halâ erik diye sayıklıyorum keşke yazın bahçemdeki erikten buzluğa atsaydım😂🤦♀️
Ftmms12 danla2711 benimde canım erik limon tuz çekiyordu ama sabah 5 de sürekli rüyamda üzüm yiyordum kaltım deli gibi aşermiştim 😂❤️bizimde ne istediğimiz belli değil canım anlık ruh halimiz ne isterse
sacmalamakizim Ftmms12 İlk kızımda sabahları tuzlu salatalık yerdim 😅 şimdiki bebişimde kız ilk zamanlar bunda da tuzlu domates yiyordum, tavuk ve kahveden ilk zamanlar tiksiniyordum, şimdi aşeriyorum çok değişik bir hamilelik yaşıyorum. 🤣
Melissayda Kızımda salçalı spagetti aşerdim gecenin 12 sinde kalkıp yapıp yedim, limon, çiğ köfte 😂 şimdi 7+4 haftalık hamileyim bir şey aşermedim ama turşu ve limondan midem bulanıyor tatlı şeyler yemek istiyorum ve karbonhidrat, et tarzı şeyler
Es26 Ftmms12 bende 9 haftalıkken un helvasına aşerdim doymak nedir bilmedim yemiştim cinsiyetimiz kız ama ben genelde hep tatlı aşerdim karnımı gören de erkek diyor ama 4 tane doktorun 4 dü de kız dedi
Sevosko-2020 6+3 üm ilk günlerimde bir akşam burnuma yumurtalı ekmek koktu sabah hemen yumurtalı ekmek yapmıştım 😀 Aşermem bile fakir işi 😀😀😀
Minik6075 Ftmms12 hamile olduğumu bilmeden önce sürekli burnuma karpuz kokuyodu. Durup dururken karpuz kokusu nerden geliyo diyodum 😂 sonra yerini turşular aldı ne turşusu olduğunun bi önemi yok turşu olsun yeter modundayım 😂😂
Ftmms12 Erkekanasi55 benimde ikinci gebeliğim şuna oğluma 4 yıl önce hamileyken avakado aşerdim ve nefret ettiğim bir meyveydi 😂
Ftmms12 Erkekanasi55 ay ama çok güzel et tarzı şeyler aşermen vitamin alıyorsun Allah eşlerimizden razı olsun 😂❤️
Erkekanasi55 Ftmms12 Evet o yüzden galiba her takipte olması gereken kilonun en az 500 gram üstünde çıkıyo 🤭
Erkekanasi55 Ftmms12 Bu arada bende çok ekşi yedim hatta çalışıyokende iş arkadaşlarım hep kızım olcağını söylüyodu bende “yoo oğlum olcak görürsünüz” diyodum 🤣 Tatlıya nazaran ekşi ağırlıklı yedim. Ayvayı limonlayıp tuzlayıp yedim hatta geçen akşam yemeğinden sonra kocamla yedik bana “sen ayva değil turşu kurup yiyon” diyo ama onun da hoşuna gitti heralde son dilimin kavgasını yaptık en son “anayım ben anaaa” dedim “hee tamam al sen ye” dedi sağolsun 🤣😂🤭
Erkekanasi55 danla2711 9+3 ten olduğunu söylemiş 12. Haftadan sonra belli olacak Allah’ın izniyle 😇 Bu aşermelere çok aldanmayın ben erkek anasıyım ama hamilelikten önce bi oturuşta 1 tepsi baklava kadayıf vs yien ben adet günüm vurdukça 2 parça çikolata ile geçiştiriyorum. Sadece Muharrem ayında bolca aşure yedim hatta baktım dağıtmaya gelen olmuyo 2 kez de kendim yaptım 🤭 Onun dışında hep ekşi şeyler yedim 1 tabak sarmaya 2 tam limon sıkıp yedim. Eriği de limonlu tuzlu yedim ki ben eriği normalde tuzlu yemezdim. Ne buşursam tuz limon döküp yiyorum diyebilirim 🤭