mahirsmom Benim ilk aşerdiğim şey künefeydi ya 😄 normalde kadayıflı şeylerden pek hoşlanmam ama resmen deli gibi canım çekmişti geç saatte kocamı alıp künefeciye götürdüm yemezsem çıldıracak gibiydim 😅
Ftmms12 777Kubra777 ahaha çok güzel hikayeymiş canım inanın eşi bir başka yine o gidip istemiş hepinize afiyet olsun ☺️
777Kubra777 Ftmms12 sağolsun istedi ama genelde acaba şunu alsak mı dediğimiz bir şeyi bulamıyoruz. En son kuru cennet hurması istedim bulamadık hiç bi yerde. Bi arkadaşımın memleketinde oluyordu varsa alayım sizden dedim yazık o da bulmuş netten göndermiş vallahi çok sevindim görünce. Sonra zaten her yerde gördük 😂😂
mcansu Ftmms12 oğlumda henüz hamile olduğumu bilmiyordum izinde annemlere gidiyoruz şehirler arası canım nasıl ayran çekti ama ağlıcam artık ayran diye etrafta market bişi yok benzinliklerde bulamadık ayran ki pek ayran seven biri de değilim ama ayran diye bir yandan arabayı kullanıp bir yandan ağladım bulana kadar eşim yazık şok olmuştu 😅 Bu gebeliğimde de karnabahar aşerdim yazın ortasında 😅 eşim buldu geldi sağ olsun kocamandı tek başıma yedim neredeyse hepsini Canının çekmesi ile aşerme gerçekten çok farklı 😅
galibagulcin Ben 30 haftalık hamileyim, hiçbir şey aşermemiştim düne kadar 🤣 dün biri masterchefle alakalı bir post açmış, tantuni yapıyorlar diye bi onu aşerdim hemen söyledim ama 2 ısırık aldım midem bulandı 🤣
Sonaaa Ftmms12 hahahah ben şu an 20 haftalık olarak sen benim önceki halimsin koruk denir halk dilinde üzümün olmamış hali ekşi ekşi sürekli onu yedim tuzlayıp tuzlayıp allahtan annem bir sürü kavaonoz turşusunu yapmıştı bitirdim daha aldım internetten 😂
Erkekanasi55 Genelde tavukçuyumdur ama 36 hafta içinde yediğim kavurmayı, köfteyi , lahmacunu toplasan 30 yaşıma kadar yediklerimle eş gelmez 🤣 Oğlum sağolsun hiç sevmediğim şeyleri dahi yedirdi bana 🤣
Ftmms12 Erkekanasi55 benimde ikinci gebeliğim şuna oğluma 4 yıl önce hamileyken avakado aşerdim ve nefret ettiğim bir meyveydi 😂
Erkekanasi55 Hatta internetten sipariş verdiğim fiks restoranlar vardı bi gece köfte istedi canım restoran tüm uygulamalarda siparişe kapalıydı saatlerce o restoranı aradık. Ben konumda hiç bakmamışım aslında bulunduğumuz mahalledeymiş 😅 Yazık ama çok fazla kırmızı et tüketmediğim için eşim direk almaya odaklandı bi de sürekli “canın hala çekiyor di mi” diyodu masum masum 🤗🤭
Ftmms12 Erkekanasi55 ay ama çok güzel et tarzı şeyler aşermen vitamin alıyorsun Allah eşlerimizden razı olsun 😂❤️
danla2711 Ftmms12 12 haftalık hamileyim erik ve limon aşerdim🥰🤤ay söylerken bile canım çekti 😂 erik her yerde aradık asla bulamadık en sonunda eşim internetten sipariş verdi 10 tanecik geldi ama ondada erik tadı yoktu ilk hamilelik belirtim limonu tuzlayıp her gün yemiştim😂 hiç fark etmemiştim yeni yeni anlıyorum ve halâ tuzlu limon yiyorum 😂erik aşkımsa asla geçmedi yediğim halde halâ erik diye sayıklıyorum keşke yazın bahçemdeki erikten buzluğa atsaydım😂🤦♀️
Ftmms12 danla2711 benimde canım erik limon tuz çekiyordu ama sabah 5 de sürekli rüyamda üzüm yiyordum kaltım deli gibi aşermiştim 😂❤️bizimde ne istediğimiz belli değil canım anlık ruh halimiz ne isterse
sacmalamakizim Ftmms12 İlk kızımda sabahları tuzlu salatalık yerdim 😅 şimdiki bebişimde kız ilk zamanlar bunda da tuzlu domates yiyordum, tavuk ve kahveden ilk zamanlar tiksiniyordum, şimdi aşeriyorum çok değişik bir hamilelik yaşıyorum. 🤣
Melissayda Kızımda salçalı spagetti aşerdim gecenin 12 sinde kalkıp yapıp yedim, limon, çiğ köfte 😂 şimdi 7+4 haftalık hamileyim bir şey aşermedim ama turşu ve limondan midem bulanıyor tatlı şeyler yemek istiyorum ve karbonhidrat, et tarzı şeyler
Es26 Ftmms12 bende 9 haftalıkken un helvasına aşerdim doymak nedir bilmedim yemiştim cinsiyetimiz kız ama ben genelde hep tatlı aşerdim karnımı gören de erkek diyor ama 4 tane doktorun 4 dü de kız dedi