Erkekanasi55 Ftmms12 Evet o yüzden galiba her takipte olması gereken kilonun en az 500 gram üstünde çıkıyo 🤭
Erkekanasi55 Ftmms12 Bu arada bende çok ekşi yedim hatta çalışıyokende iş arkadaşlarım hep kızım olcağını söylüyodu bende “yoo oğlum olcak görürsünüz” diyodum 🤣 Tatlıya nazaran ekşi ağırlıklı yedim. Ayvayı limonlayıp tuzlayıp yedim hatta geçen akşam yemeğinden sonra kocamla yedik bana “sen ayva değil turşu kurup yiyon” diyo ama onun da hoşuna gitti heralde son dilimin kavgasını yaptık en son “anayım ben anaaa” dedim “hee tamam al sen ye” dedi sağolsun 🤣😂🤭
Erkekanasi55 danla2711 9+3 ten olduğunu söylemiş 12. Haftadan sonra belli olacak Allah’ın izniyle 😇 Bu aşermelere çok aldanmayın ben erkek anasıyım ama hamilelikten önce bi oturuşta 1 tepsi baklava kadayıf vs yien ben adet günüm vurdukça 2 parça çikolata ile geçiştiriyorum. Sadece Muharrem ayında bolca aşure yedim hatta baktım dağıtmaya gelen olmuyo 2 kez de kendim yaptım 🤭 Onun dışında hep ekşi şeyler yedim 1 tabak sarmaya 2 tam limon sıkıp yedim. Eriği de limonlu tuzlu yedim ki ben eriği normalde tuzlu yemezdim. Ne buşursam tuz limon döküp yiyorum diyebilirim 🤭
danla2711 Erkekanasi55 ahahah maşallah bende şerbetli tatlıdan hiç hoşlanmam daha çok sütlü tatlı waffle ya da aşureyi severim😂 daha hafif tatlılar oldukları için😂 hayırlısı neyse o olsun ama çok merak ediyorum 🥰
perikizmom_ Ftmms12 valla canım benim herşeye canim istedi ne gorduysem ama özellikle ekşi tatliya bayilan ben ekşi yedim sürekli bu aralar da tatlı yiyorum benim özellikle canımın istediği olmadı benim karışık galiba hormonlar 😂 22. Haftaya giricem inşallah bi kızım olucak 💮✨
Ftmms12 perikizmom_ ya hadi hayırlısı bende hiç birşey yiyemiyorum banada bol bol dua edin canım sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah ❤️🤲🏻
Mrvee1923 Ftmms12 Ben maşallah canım ne çektiyse rüyamda dolusuyla yedim:) Sütlaç çok sevmem normalde ama rüyamda deli gibi sütlaç yedim sabah kalktığımda resmen ağzımın suyu akıyordu sütlaç diye, Akşam misafirim geldi ve elinde bir tepsi dolusu fırın sütlaç getirmiş habersiz bir şekilde. O an ki mutluluğumu tarif bile edemem gerçekten gözlerim yerinden çıkmıştı :)
Fundaaaa46 Ftmms12 yok yaşamadım ben 32 haftadayım daha bazı günler kusmalarım oluyor ama ona rağmen ardından hemen geri bişeyler yiyebiliyorum yani normal şekilde devam ediyor
Muhammedmomss Ftmms12 çiğköfte, dubai çikolatası 🤣, dondurma, cikolata, iskender, hamburger, pizza, nar aklima gelenler bunlar 33 +4 haftalik olduk bu aralar pek asermem yok ilk zamanlarda oluyo
Ftmms12 Muhammedmomss oo maşallah suphanallah çok sağlıklı şeyler aşeriyoruz gerçekten hamilelik ne kadar tuhaf ya😂😂🤭❤️
civcivim__ Ftmms12 thaylond ilaç var ya soğul algınlığı suda eriyen. Cifle temizlik yaparken onun kokusu geldi çok fena canım çekti . İçemedim ne yazıkki :((
Ftmms12 civcivim__ hahahah ay çok eğlendim yorumlarınızı okurken insanın canı oluk olmadık şeyler çekiyor anlıyorum seni gerçekten bende oğlumda öyleydim 😂🤭