basakyaylaci Mehmeteren-ve-defneninannesi Aralık ayında doğum yapacağım. LCW dream mağazasından aldım tüm iç giyim ve lohusa takımlarını kumaşların dokusu çok güzel tavsiye ederim ☺️
SenHepMercimekOlarakKalacaksin myangelson evet ulasti daha denemedim yikadim duruyor evde:) ama gordugum kadariyla guzel
babyiscoming_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin teşekkür ederim kumaşı da çok kaliteli 🥰 artış collection diye bir sayfadan
Nergizos Mehmeteren-ve-defneninannesi 22 nisan görünüyor benim de. Ben bir tane onu full düğmeli alt üst pijama aldım şimdilik o kadar
Smileylaylom Ben artış collectiondan fistolu bir elbise takım aldım çekim için kullanırım dedim. Pentiden de 2 pijama takımı aldım işte biri düğmeli biri penyeli bir de yine bir elbise alayım dedim bulamadım ama
Merve-dmr Mehmeteren-ve-defneninannesi Dün indirimden kaptım hemen hastane için bu iki takımı götürücem 🥰
Es26 Teacherr ben mağzasında gördüm aslında beğendim beyaz diye çok terddüt ettim sitesinden sipariş verdim geri
Mehmeteren-ve-defneninannesi TKumsall evet ya bende baktım ilk defa beğendiğim bir şey oldu favori yaptım hemen
Bezelye1 Mehmeteren-ve-defneninannesi Bunlarda daha önce alıp kullandıklarım yazlık kışlık bir sürü aldım hepsi çok iyi severek kullanıyorum