SenHepMercimekOlarakKalacaksin myangelson evet ulasti daha denemedim yikadim duruyor evde:) ama gordugum kadariyla guzel
Tiniminihanim1 SenHepMercimekOlarakKalacaksin teşekkür ederim kumaşı da çok kaliteli 🥰 artış collection diye bir sayfadan
Nergizos mehmetereninannesii_ 22 nisan görünüyor benim de. Ben bir tane onu full düğmeli alt üst pijama aldım şimdilik o kadar
777Kubra777 Ben artış collectiondan fistolu bir elbise takım aldım çekim için kullanırım dedim. Pentiden de 2 pijama takımı aldım işte biri düğmeli biri penyeli bir de yine bir elbise alayım dedim bulamadım ama
Es26 Teacherr ben mağzasında gördüm aslında beğendim beyaz diye çok terddüt ettim sitesinden sipariş verdim geri
mehmetereninannesii_ TKumsall evet ya bende baktım ilk defa beğendiğim bir şey oldu favori yaptım hemen
Bezelye1 mehmetereninannesii_ Bunlarda daha önce alıp kullandıklarım yazlık kışlık bir sürü aldım hepsi çok iyi severek kullanıyorum
Es26 mehmetereninannesii_ evet biraz pahalı bende trendyoldan beğendiklerimin çoğuda burada paylaşılmış gerçi ben Ocak sonu doğum yapıcam ilk aldığım biraz ince kaçar onu ikinci gün giyerim diğerinide ilk gün giyerim diye düşündüm aslında o fiyata iki tane alınabilir trendyoldan