mehmetereninannesii_ TKumsall evet ya bende baktım ilk defa beğendiğim bir şey oldu favori yaptım hemen
kubrabayraktarr mehmetereninannesii_ ben şuan evdede giyiyorum yıkadımda ama bir sorun yaşamadım etrafımda alanlarda var
baharhanimm Merve034 şuan Kasım indirimine girmiş çok iyi fiyatı benim geçen yıl aldığım fiyata düşmüş https://artiscollection.com/products/kadin-uzun-kollu-esnek-pamuklu-kumas-hamile-pijama-takimi
Ilktan mehmetereninannesii_ kizlarimdan kalan var onları giyicem bu minnosumda kiz ve bende mart annesi olucam nasipse
YavruskaAnnesiii mehmetereninannesii_ Klasik şu sekilde ama koyu renk aldım :) 2.sezeryanım olacağı için 3 tane yetmişti ilk doğumumda :) bunda da 3 tane aldım
Akkdkxjdndbn YavruskaAnnesiii ben sezeryan sürecinde aldım ancak hiç memnun değilim. Sürekli düğme açmakla uğraşıyorsun. Kol boyu daha uzun, çekme yapıyor biraz da .
Bezelye1 mehmetereninannesii_ ben trendyoldan 7-8 e yakın pijama aldım hepsinden de gayet memnunum hatta hastanedeyken ve evde lohusayken giymek içinde şimdiden seçtim milladan
Akkdkxjdndbn BossMom bunun mavisini aldım, 3 aydır kullanıyorum aşırı memnunum. Tavsiye ederim. Sadece hafif çekme yaptım. Alırken büyük alırsanız rahat edersiniz
mucizemgelsin61 Bende ocak sonu ben de kalayım burda belki gelir fotoların devamı ben suwen den düşünüyorum ama marka yazabiliyormuyduk bilmiyorum
kubrabayraktarr Bluebey kumaşı inanılmaz rahat ve tok duruyor emzirme özelliği çok güzel günlük bile giyersiniz hamile olmanız şart değil bayılarak aldım güle güle giyin sizde
BossMom nisanela ya öylemi bende çok kararsızım ya bide lojusa yakımları pahalı acaba normal bir beden büyğk pijama takımı alsam diyorum önden düğmeli
BeyzaBoran Es26 bundan aldım denedim büyük geldi terziye veririm dedim. Bi yıkayıp öyle vereyim terziye dedim iyiki oyle yapmışım okadar çekti ki anlatamam 😁
nisanela BossMom ben öyle yaptım lcwden indirm kuponlarıyla iki takım aldım xl beden gayette iyi oldu zaten fotoğraf çekimi vs yaptırmayacağım için cok pahalı bisey almayada gerek görmedim