SenHepMercimekOlarakKalacaksin Larraa yazdiysaniz bulamadim kusura bakmayin, ben de boyle bir elbise ariyorum nerden aldiniz acaba nasil bulabilirim
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Tiniminihanim1 nerden aldiniz bu elbiseyi acaba ben nasil bulabilirim guzelmis :)
Tiniminihanim1 SenHepMercimekOlarakKalacaksin teşekkür ederim kumaşı da çok kaliteli 🥰 artış collection diye bir sayfadan
myangelson SenHepMercimekOlarakKalacaksin bu takım benim de dikkatimi çekti elinize ulasti mi nasıl acaba?
tazee_anneee SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bende bunun pembe çizgili olanını aldım çok güzel çok beğendim kumaşı da yumuşacık
Sara_bebek mehmetereninannesii_ bende mart annesi olucam insAllah cinsiyetiniz nedir? Bende erkek bide kizim var 2 yaşinda ☺️
mehmetereninannesii_ Sara_bebek merhaba canım bugün tam 23 haftalık oldu kızım olacak inşallah benim de bir oğlum vardı şimdi 4.5yaşında
SenHepMercimekOlarakKalacaksin myangelson evet ulasti daha denemedim yikadim duruyor evde:) ama gordugum kadariyla guzel
basakyaylaci mehmetereninannesii_ Aralık ayında doğum yapacağım. LCW dream mağazasından aldım tüm iç giyim ve lohusa takımlarını kumaşların dokusu çok güzel tavsiye ederim ☺️
Nergizos mehmetereninannesii_ 22 nisan görünüyor benim de. Ben bir tane onu full düğmeli alt üst pijama aldım şimdilik o kadar
777Kubra777 Ben artış collectiondan fistolu bir elbise takım aldım çekim için kullanırım dedim. Pentiden de 2 pijama takımı aldım işte biri düğmeli biri penyeli bir de yine bir elbise alayım dedim bulamadım ama