Meloxaa Minerva94 Ben Ataşehir Medicana Sibel hanıma gidiyorum ben çok sevdim baya ilgili bir doktor aslında neden öyle dediniz? 😊
Minerva94 Meloxaa eminim iyi bir insandır. Sen sevdiysen kafanı karıştırma başka yorumlarla ben ısınamadım :)
tosuncuk25 NecAnne Bakirkoy Sadi Konuktan gelme oldugu icin halen devlet hastanesi kafasiyla yapiyor isini yani max 4-5 dk tutayim gondereyim istiyor. İki kelime konusmak hile bizim istegimizle oluyor. İlgi sifir ama suanlik deniyoruz bakalim arayislarimiz da var
Bbuusra Melissayda Ben memnunum. Aynı hastanede başka doktora gittim memnum kalmadım sonra Özgül hocaya gittim. Şu anlık memnunum. İlgisi ve bilgisi iyi. Tavsiye ederim.
imran71 1_Pandackk Kırıkkale’de yasoyorum en pahalı muayene ücreti 1.700 TL. Ben devlette doğum yapacağım. Daha da doğum kısmı var 40 bin lira en yüksek ücret
mimikralicesi Glsndvrn birşey sormak istiyorum hangi doktora gidiyorsunuz ben zorunlu sezaryen 40 bin diye biliyordum
Rabis_bulut 1_Pandackk merhaba hangi doktora gidiyorsunuz van da filiz akyol var hem alanında çok iyi
Ayses0348 Muğladayım. Özel kliniğe gidiyorum, muayene 2500 tl, doğum için 2 hastaneyle anlaşma varmış. Acibadem için 85 bin dedi sezeryan için. Burada yazılan rakamları gördükçe üzüldüm. 😟
Eylul41 Ayses0348 merhaba fiyat bilgisini nerden aldiniz acaba benim doktorumda ozel muayanesi var acibademle anlasmali bende acibademe sormak istiyorum ne kadar talep edecekler diye
Rabiaa97 Alpgmz anladım bende Acıbadem Bakırköy takipliyim kendi doktoruma sordum gece olursa acil doktorumu doğuma giriyor diye de hayır ben kendim geliyorum dedi kendi hastama büyük ihtimalle doktordan doktora değişiyor olabilir anlaşmaya bağlıdır ekstra bi ücret falan da yok biz doğum paketi almıştık kendisinden zaten
Rabiaa97 Ayse3434ay anladım ekstra da çok yani 5 bin olsa insan tamma der sonuçta o doktorla bi yola çıkıyorsun bütün süreci onla geçiriyorsun kendini teslim ediyorsun
frknncnss İstanbul anadolu saygi hastanesine gidiyorum ebru agirdemire cok da memnunum cok guler yüzlü ve ilgili bir doktor 1100 tl muayene ücreti
ttubbii Mine38 ilk hamileligimde ugur hica takip etmisti ve dogumum orda oldu o zaman dogum paketi almistim. Su an 2. Gebeligim farkli ildeyiz ugur hocayi o kadar ariyorum ki
Mine38 ttubbii tüp bebek miydi sizinki ben tüp bebek için araştırıyorum 1 kez muayene gittim tüp bebek konusunda nasil aceba bilginiz var mı