mimikralicesi Glsndvrn birşey sormak istiyorum hangi doktora gidiyorsunuz ben zorunlu sezaryen 40 bin diye biliyordum
Rabis_bulut 1_Pandackk merhaba hangi doktora gidiyorsunuz van da filiz akyol var hem alanında çok iyi
Ayses0348 Muğladayım. Özel kliniğe gidiyorum, muayene 2500 tl, doğum için 2 hastaneyle anlaşma varmış. Acibadem için 85 bin dedi sezeryan için. Burada yazılan rakamları gördükçe üzüldüm. 😟
Eylul41 Ayses0348 merhaba fiyat bilgisini nerden aldiniz acaba benim doktorumda ozel muayanesi var acibademle anlasmali bende acibademe sormak istiyorum ne kadar talep edecekler diye
Rabiaa97 Alpgmz anladım bende Acıbadem Bakırköy takipliyim kendi doktoruma sordum gece olursa acil doktorumu doğuma giriyor diye de hayır ben kendim geliyorum dedi kendi hastama büyük ihtimalle doktordan doktora değişiyor olabilir anlaşmaya bağlıdır ekstra bi ücret falan da yok biz doğum paketi almıştık kendisinden zaten
Rabiaa97 Ayse3434ay anladım ekstra da çok yani 5 bin olsa insan tamma der sonuçta o doktorla bi yola çıkıyorsun bütün süreci onla geçiriyorsun kendini teslim ediyorsun
frknncnss İstanbul anadolu saygi hastanesine gidiyorum ebru agirdemire cok da memnunum cok guler yüzlü ve ilgili bir doktor 1100 tl muayene ücreti
ttubbii Mine38 ilk hamileligimde ugur hica takip etmisti ve dogumum orda oldu o zaman dogum paketi almistim. Su an 2. Gebeligim farkli ildeyiz ugur hocayi o kadar ariyorum ki
Mine38 ttubbii tüp bebek miydi sizinki ben tüp bebek için araştırıyorum 1 kez muayene gittim tüp bebek konusunda nasil aceba bilginiz var mı
Aysegll12 1_Pandackk 6.ayıma kadar muzaffer Şengüle gidiyordum işinde gerçekten çok iyi bir doktor ona diyecek yok ama çok hastası olduğu için gerçekten çok fazla bekliyorduk her gittiğimizde birde doğum ücretide bir tık pahalı gelmişti bize şuan Altınkoza hastanesine gidiyorum doktorum Mehmet Temel çok memnunum muayene 900 tl doğum ücreti 19.500 dün anlaşma yaptık ve perşembe gününe nasip olursa doğum yapacağımm🥹🥹💓
Busraaege Aysegll12 Aysegll12 Ayşegül hanım medicalpark doğum ücreti ne kadar söyledi acaba Sağlkla kucağınıza alırsınız inşallah
Seyuba dilaaann tabi hepsi hastane değil yüzdelik oranla anlaşıyorlar , arkadaşım 2 ay önce aynı doktor aynı hastane 25 e yaptırdı 5.000 tl koymuşlar bile :( benim daha 2 ay var 5-10 daha zam olmadan anlaşmak lazım sanırım , siz kaçıncı hafta da anlaşıp fiyatı sabitlediniz acaba ?
Burcin35- dorugun_annesi1 memleketimden birinin yazması ne güzel. Bende İzmir deyim burada fiyatlar çok yüksek
dorugun_annesi1 Burcin35- yaa ne güzel🌺 fiyatlar konusunda gerçekten çoğu yer çok pahalı rabbim yardım etsin 🙏
Mehsa elifgumus Rengin Karataylı’ya gidiyorum. Memnunum ilgili, ultrason ekranında her şeyi gösteriyor tek tek anlatıyor. Muayene ücreti 1500 ₺, doğum ücretini bir ay önce sormuştum 35 bin ₺ dediler.
Minerva94 Meloxaa eminim iyi bir insandır. Sen sevdiysen kafanı karıştırma başka yorumlarla ben ısınamadım :)