Mehsa Melisi2 Henüz bebeğimiz çok küçük cinsiyetini öğrenemedik, yani şimdilik memnunum daha iki kez gittim ay sonu bir daha gideceğim :) siz kaç haftalıksınız?
Melisi2 Mehsa bende ilk muayeneme gittim henüz 9+1 gün. Diğer kontorlümüzde 11 haftalık olacağız. 2. Gebeliğim o yüzden çok merak ediyorum cinsiyetini🦋 muhtemelen erkekse 11. Haftada belli olur 🥹 siz kaç haftalıksınız?
Maralmoms Gmzeymn merhaba herhangi bi indiriminiz var mı biz telefonla arayıp hastaneye kadın doğum ücretini sorduğumuzda 1800 muayene ücreti dediler bende doktor arayışındayım fiyat yüksek gelince gitmemiştim
Elfkrk Melisi2 rengin hocadan memnun musunuz? Ben 27+3teyim doktor arayışındayım şuan muayene ve doğum ücretini bilmiyorum
Mehsa Melisi2 Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın 🌸 9+6 olduk bugün. Muayeneye gideceğim zaman 12 haftalık olacağız. Hemen söylüyor mu Rengin hanım cinsiyeti 🤭
Hamidenur 1_Pandackk Ankara etlik lokman hekim hastanesi doğum paketi alacam 45 bin fiyat verdiler paket almazsam sadece doktor muayene ücreti de 1300 lira
NecAnne tosuncuk25 0680 bende Hatice hanımdan aldım ama aramızda 2 ay var sanırım fiyat farkı ondan hem zam. Gelmiş hemde Hatice hanım prof. Olmuş. Nasıl memnunmusunuz.
0680 NecAnne Evet çok memnunum. İlgili msj atıyorum bi konuda mutlaka geri dönüş yapıyor. Yaklaşımı iyi. Kontrollleri de bilgilendirici.
tosuncuk25 NecAnne Bakirkoy Sadi Konuktan gelme oldugu icin halen devlet hastanesi kafasiyla yapiyor isini yani max 4-5 dk tutayim gondereyim istiyor. İki kelime konusmak hile bizim istegimizle oluyor. İlgi sifir ama suanlik deniyoruz bakalim arayislarimiz da var
Senemky Tugcenurmiray geçen hafta sordm 65 bin dediler basic paket cogu şeyi karşılamıyor benim dogum sigortam var doguma muayenelere testlere hiçbişeye ücret ödemediğim için o ayrıntıları bilmiyorm hastanenin ne kdarmış diye merakkmdan sordm
Tugce396 İzmir Ege üniversitesi prof dr. 830 tl muayene ücreti var gayet memnunum. Doğum ücretlerini henüz konuşmadık. Devlet hastanesi tavsiyesi isteyen var ise Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Doç.Dr Tevfik Berk Bildacı mükemmel bilgili bir doktordur.
Alpgmz Rabiaa97 evet biliyorum tüm özeller de durum böyle zaten eger gece doğum olursa ekstra ücretle geliyorlar. Benim sezaryen zaten o yüzden sıkıntı yok planlı olacağından
Rabiaa97 Alpgmz anladım bende Acıbadem Bakırköy takipliyim kendi doktoruma sordum gece olursa acil doktorumu doğuma giriyor diye de hayır ben kendim geliyorum dedi kendi hastama büyük ihtimalle doktordan doktora değişiyor olabilir anlaşmaya bağlıdır ekstra bi ücret falan da yok biz doğum paketi almıştık kendisinden zaten
Melisi2 Elfkrk şuanlık memnunum ilk kontrolüm gayet güzel geçti. 2. Kontrolüme tekrar rengin hanıma gideceğim tavsiye ederim
53papatym Konya Farabi hastanesinde fatih Yağbasan a gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 895 tl en son konuştugumuzda doğum 22 bin demişti tabi yılbaşı zamı gelirse ne kadar olur bilemem Şubat’ta dogumum olacak
Dnzalya 1_Pandackk 4 bin veriyorum her gittigimde artık gitmeme kararı aldım en son 8 haftalık ken gitmiştim bidaha da gitmedim gitmicemde 5 bin gitti bu sefer