Begm_01 Zeynepkardmn 12+1 haftaya kontrol var sizce söylerler mi benimde cinsiyetimi çok merak ediyorum
denizmanzarasi Zeynepkardmn ben mayısta doğum yaptım Kocaelide, serindi hava uzun kollu giydirmiştim hatta hastaneden çıkarken baya soğuktu battaniyelere sarmıştık ikizlerimi 🥰🌸
Zeynepkardmn denizmanzarasi her kesim farklı o zaman yine her ihtimale karşı uzun kollu almak gerekiyor 🤷🏻♀️
denizmanzarasi Zeynepkardmn evet evet, temmuza kadar uzun kollu giymişlerdi, ince uzun kollu zıbınlar rahat oluyor veya tulumlar, alt üst takımdansa tulum daha rahat oluyor yenidoğan zamanında sürekli alt değiştirme vs olduğu için 🙏🏻
Annesininbitanesi Zeynepkardmn kızım Haziran çocuğuydu normal yeri doğan takımları ile durdu ilk 1 2 hafta ama sıcaklar artınca sadece zıbınla durmuştu şimdi Mayıs olacak Allah kısmet ederse hava çok soğuk olmaz büyük ihtimal ama penye yelek falan giydirilebilir diye düşünüyorum
Zeynepkardmn Ebru_ebru Mayıs 2. Hafta gözüküyor ama 2. Sezeryan olacağı için mayıs başında olur dedi doktorum
Mrsacar Zeynepkardmn daha çok erken ama mayıs ayı serin olur ya ben uzun kollu bodyler alıcam daha bugün ana kucağı aldık hastane çıkışı takımı alıcam 5′li ve 11′li paketlerden 5′li yi hemşireye vericez işte ne biliyim biberon yenidoğan bebek bezi vs ufak tefek şeyler var büyük kızım 2 yaşında olduğu için ablasının küçüklerini ve diğer malzemelerini kullanıcak zaten çoğunlukla hem üni sex kıyafetler almıştım kızıma bebek arabası ve beşikte üni sex gri renkte o yüzden kızda olsa erkekte olsa kullanıcaz 😅
Mrsacar Zeynepkardmn ayrıca ağız mendili yenidoğan ıslak mendil bebek şampuanı ve kremi işte pişik kremi alt açma örtüsü gibi şeyler eksik bizde 😅