Zeynepkardmn Merhaba anneler mayıs bebeği için neler aldınız? Neler almalıyım? İlk bebeğim kış çocuğuydu şimdi pek bilgim yok 🫢🤷🏻♀️
_biranneadayi Zeynepkardmn ben de mayıs annesi olacam inşallah ama daha bir şey almadım çok erken bence Battaniye, beşik vs belki alınabilir ama kıyafet falan için erken bence
Ssemanur Zeynepkardmn benimde inşallah nisan son günleri Mayıs başı gözüküyor. Bende Çok kararsızım bir arkadaşım da Mayıs’ta doğdu temmuz ayında kısa kollu tulumlar şortlar kısa tişörtler giydirmeye başlanmıştı. Kıyafet konusunda gerçekten ne alacağım bilmiyorum bilen varsa bizi de bilgilendirsin🤍
Eliffffkkkkkk Zeynepkardmn park yatağıni aldık henüz gelmedi ama Kasım indirimi diye bir an heyecan yapıp aldık 😂
Zeynepkardmn _biranneadayi Erken olduğunu biliyorum da uzun kollu almalı mıyız 🤷🏻♀️ park yatak olarak ne düşünüyorsunuz
obli Zeynepkardmn hangi şehirde olduğunuza göre değişir. Ben Ankaradayım burada mayıs ayı serin ve yağmurlu geçiyor. O nedenle ben 1-3 ayı da uzun kollu aldım. Çok bir şey almadım henüz ama aldıklarım uzun kollu. Gündüz kısa kollu giydirsem de geceler serin oluyor o nedenle.
Ssemanur Zeynepkardmn benim oturma odası salon hariç bir tane daha boş odam var orayı genç odası olarak alacağım hepsini dolap sifonyer yatağini park yatakta alacağım çünkü hemen yanimdan ayırmayı düşünmüyorum
Begm_01 Zeynepkardmn 12+1 haftaya kontrol var sizce söylerler mi benimde cinsiyetimi çok merak ediyorum
denizmanzarasi Zeynepkardmn ben mayısta doğum yaptım Kocaelide, serindi hava uzun kollu giydirmiştim hatta hastaneden çıkarken baya soğuktu battaniyelere sarmıştık ikizlerimi 🥰🌸
Zeynepkardmn denizmanzarasi her kesim farklı o zaman yine her ihtimale karşı uzun kollu almak gerekiyor 🤷🏻♀️
denizmanzarasi Zeynepkardmn evet evet, temmuza kadar uzun kollu giymişlerdi, ince uzun kollu zıbınlar rahat oluyor veya tulumlar, alt üst takımdansa tulum daha rahat oluyor yenidoğan zamanında sürekli alt değiştirme vs olduğu için 🙏🏻