Ssemanur Zeynepkardmn benim oturma odası salon hariç bir tane daha boş odam var orayı genç odası olarak alacağım hepsini dolap sifonyer yatağini park yatakta alacağım çünkü hemen yanimdan ayırmayı düşünmüyorum
Eliffffkkkkkk Zeynepkardmn park yatağıni aldık henüz gelmedi ama Kasım indirimi diye bir an heyecan yapıp aldık 😂
Begm_01 Zeynepkardmn 12+1 haftaya kontrol var sizce söylerler mi benimde cinsiyetimi çok merak ediyorum
denizmanzarasi Zeynepkardmn ben mayısta doğum yaptım Kocaelide, serindi hava uzun kollu giydirmiştim hatta hastaneden çıkarken baya soğuktu battaniyelere sarmıştık ikizlerimi 🥰🌸
Zeynepkardmn denizmanzarasi her kesim farklı o zaman yine her ihtimale karşı uzun kollu almak gerekiyor 🤷🏻♀️
denizmanzarasi Zeynepkardmn evet evet, temmuza kadar uzun kollu giymişlerdi, ince uzun kollu zıbınlar rahat oluyor veya tulumlar, alt üst takımdansa tulum daha rahat oluyor yenidoğan zamanında sürekli alt değiştirme vs olduğu için 🙏🏻
Annesininbitanesi Zeynepkardmn kızım Haziran çocuğuydu normal yeri doğan takımları ile durdu ilk 1 2 hafta ama sıcaklar artınca sadece zıbınla durmuştu şimdi Mayıs olacak Allah kısmet ederse hava çok soğuk olmaz büyük ihtimal ama penye yelek falan giydirilebilir diye düşünüyorum
Zeynepkardmn Ebru_ebru Mayıs 2. Hafta gözüküyor ama 2. Sezeryan olacağı için mayıs başında olur dedi doktorum