Ebru_ebru Yarın 14 haftalık olacak su bile içemiyorum mide bulantısından günde 4 tane hap alıyorum ne zaman geçer 🤦🏼♀️
Ebru_ebru Esra36382 teşekkür ederim bebiş için şuan sıkıntı yok dedi ama doktor hastanede kalmamı tavsiye ediyor 🤦🏼♀️
Ebru_ebru Nacyax gerçekten mi ? İlk defa sizden öğrendim şuan doktor söyledi ama yine de dikkat edeyim çok teşekkür ederim
Nacyax Havvabektas inşallah 12 haftaya kadar sürer annem diyo bana çekersen 6 aya kadar devam eder dedi🤦♀️
Nacyax Esra36382 Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah zor günler geçiriyoruz insan endişeleniyo
Nacyax Ebru_ebru tanıdığımız biri vardı mide bulantısı vardı normalden önce kutuyu bitirip tekrar almış çocuk 6 aylıkken kalbi durmuş o yüzden çok dikkat etmek gerekiyo
seyma_41 Nacyax ben de öyleydim. Sadece kraker yediğim günleri bilirim su içmeden. Çok şükür gelişimi tam zamanıyla uyumlu. Artık yemelere de doyamıyorum
Nacyax Ebru_ebru inşallah geçer kime diyorsam midem bulanıyor halim yok diye sende amma nazlısın diyorlar geçecek çok bekledin sabret diyorlar 😅🤷♀️