Nacyax Esra36382 Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah zor günler geçiriyoruz insan endişeleniyo
Nacyax Havvabektas inşallah 12 haftaya kadar sürer annem diyo bana çekersen 6 aya kadar devam eder dedi🤦♀️
Ebru_ebru Nacyax gerçekten mi ? İlk defa sizden öğrendim şuan doktor söyledi ama yine de dikkat edeyim çok teşekkür ederim
Nacyax Ebru_ebru tanıdığımız biri vardı mide bulantısı vardı normalden önce kutuyu bitirip tekrar almış çocuk 6 aylıkken kalbi durmuş o yüzden çok dikkat etmek gerekiyo
Ebru_ebru Esra36382 teşekkür ederim bebiş için şuan sıkıntı yok dedi ama doktor hastanede kalmamı tavsiye ediyor 🤦🏼♀️
seyma_41 Nacyax ben de öyleydim. Sadece kraker yediğim günleri bilirim su içmeden. Çok şükür gelişimi tam zamanıyla uyumlu. Artık yemelere de doyamıyorum
Nacyax Ebru_ebru inşallah geçer kime diyorsam midem bulanıyor halim yok diye sende amma nazlısın diyorlar geçecek çok bekledin sabret diyorlar 😅🤷♀️
melike180423 Nacyax benim de ilk gebeligim ben de senin gibi kendimi kotu hissediyordum suclu hissediyordum ama istahsizliktan dolayi boyle olmasi normal 😊🩷
Cnhavva Nacyax 12 kusurum bende emin ol benim bile tam bi ogunum yok bugun corba meyve icecekti yemegim bide ekmege çikolata surdum canım cekti yumurta yiyemiyorum zaten
Nacyax Cnhavva kendim yemek yaptığım zaman yiyemiyorum zaten oda aperatif bişeyler yiyorum annemler sürekli diyor en azından bi tane yumurta ye diye ondan yedim bende