melike180423 ben de ayniydim ilk uc ay ne dogru duzgun yemek yiyebildim ne de su icebildim istahsizliktan kilo vermistim gayet normal yani bebegim de cok sukur gayet iyi bebegin almasi gerekeni senden aliyor merak etme stres yapmana gerek yok😊
Nacyax melike180423 çok teşekkür ederim kendimi kötü hissettim şu iki ay içerisinde neredeyse 5 6 kilo verdim çocuğun hakkına giriyorum diye bide ilk olunca tabi
melike180423 Nacyax benim de ilk gebeligim ben de senin gibi kendimi kotu hissediyordum suclu hissediyordum ama istahsizliktan dolayi boyle olmasi normal 😊🩷
Esonuzzz Nacyax bende 9 ay çektim o mide bulantısını ağlaya ağlaya yemeye çalışıyordum ne yesem çıkıyordu serumlar çok iyi geliyordu çok şükür sağlıkla kucağıma aldım 27 gün oldu doğumdan çıktığım gibi geçti mide bulantım ilaçlarını düzenli kullan inşallah 3 ay sürer sizin
Nacyax Esonuzzz serum taktırdım iyi geliyordu eşim istemiyor serum taktırmamı hem bebek için hem senin için diyor vücuduna fazla ilaç girmesin diyo inşallah çabuk geçer çok yoruldum valla ne bi ev işi yapabiliyorum ne başka bişey
Mejsa Nacyax serumda ilaçtan ziyade vitamin veriyorlar yani zararı yok aslında eğer hiç yiyemeyecek durumdaysanız almanız daha iyi doktor gerekli görmese zaten verdirmezdi çoğu zaman serum vermek istemiyorlar
Mejsa Nacyax ben de sizle aynı durumdaydım 11. Haftada kontrole gittim gelişimi öndeymiş bile. Bebek ihtiyaçlarını sizden karşılıyor ama siz yine de kendi sağlığınız ve bebeğiniz için dikkat etmeye çalışın ben 8-11 hafta arası 4 kilo verdim öyle düşünün
Esra36382 Nacyax bende 8+2 yim bende hiçbişey yiyemiyorum ağzıma bi iki parça ekmek atıyorum sadece tüm gün ve su hiç içemiyorum folik asit içmek için bile burnumu kapatıp 1 yudum içebiliyorum sadece bende bu konuda endişeliyim
Nacyax Esra36382 Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah zor günler geçiriyoruz insan endişeleniyo
Ebru_ebru Yarın 14 haftalık olacak su bile içemiyorum mide bulantısından günde 4 tane hap alıyorum ne zaman geçer 🤦🏼♀️
Ebru_ebru Esra36382 teşekkür ederim bebiş için şuan sıkıntı yok dedi ama doktor hastanede kalmamı tavsiye ediyor 🤦🏼♀️
Ebru_ebru Nacyax gerçekten mi ? İlk defa sizden öğrendim şuan doktor söyledi ama yine de dikkat edeyim çok teşekkür ederim
Nacyax Havvabektas inşallah 12 haftaya kadar sürer annem diyo bana çekersen 6 aya kadar devam eder dedi🤦♀️