Kızlar selam,
Kanda beta hcg değeriniz adet gecikmesinden sonra kaçıncı gün yükseldi?
Benim 18inde regl olmam lazımdı 21inde kanda baktırdım 0,1 çıktı ama hala olmadım ve ne kadar inanmasamda içimde bi umut geç döllenme falan olabilir mi sizce ? Siz kaçıncı gün baktırdınız kanda?
    Ben 4 Gün gecikti 4.gün test yaptım aynı gün de kan testi yapıldı 53 dü canım tekrar dört gün sonra 547 olmuştu iki güne bir baktırman gerekiyor. Benimki geç döllenmeydi
    @NeslihanOner Rabbim sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️ Benim pek umudum kalmadı ama ilk defa bu kadar gecikti az daha bekleyip tekrar yaptırayım bende o zaman.
      Busra_24 teşekkür ederim amin. İnşallah sizin de vardır bebiş. Tekrar yaptırın zaten iki gün geçmiş varsa yükselmiş olması gerekir
      Busra_24 canım ben 28 de adet olmam gerekiyordu 8 gün sonra baktırdım 67 geç döllenme olabilir bütün hastaneye gittim doktorum. Bir hafta geç döllenme olmuş dedi adet tarihine bakarsak
      Busra_24 benim de hep düzenliydi baktım iki gün gecikti biraz daha sabrettim üç dört derken dördüncü gün bi yapim dedim aman yoktur bi şey diyerek 😊
      Adet olucagim gün baktirmiştim☺️857 di ❤️Suan 29.haftalik olucak nerdeyse🧿🤗Darisi başına cnm Rabbim saglikla doldursun kucagını🙏🏽
      Canim benim erkenden ogrenmem gerekiyordu adete dort gun kala 4.47di hizla artmaya basladi adet gunu tekrarladim 150 olmustu
        @NeslihanOner ben ilk gebeliğimi 26 haftalikken kaybettim yüksek tansiyon yüzunden bebeğimin kalbi durdu 4 ay oldu tekrar olur inşallah çok istiyorum bende.
          @asilsmom aminn ben ve benim gibi isteyen herkese nasip olur inşallah. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah ☺️
          Busra_24 inşallah nasip eder allahım. Ve inşallah tekrar o sıkıntıları yapamazsınız mutlaka haber verin 😊
          @Beyazlale Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️