@Melekakyz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben ve benim gibi isteyenlere de bi an önce nasip etsin inşallah ❤️☺️
    @Ecenazdlk ☺️ Gerçekten süpriz olmuş sizinki Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah ☺️ Ben ve benim gibi bekleyenlerde güzel haberler alırız inşallah ❤️
    @Flomrhlm☺️ Evet çok geç olmuş ama sonucu güzel olmuş böyle okudukça belki bende yok ama yinede içime umut oluyor. Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah☺️
      @Daisyy Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️ Benimde genelde 30 gün döngüm inşallah ben ve benim gibi bekleyen herkes güzel haberler alırız
        Busra_24 canım ben adetime 1 hafta vardı baktığımızda ve 29 çıkmıştı. İnşallah geç döllenmedir senin de vardır bebişin🥰
          Busra_24 ben baktirdigimda 5 gun gecmisti ve degerim 10 du cogu kisi yok olabilir dedi ama suanda 22 haftalik olduk.. eger cok istiyosan hayirlisiyla olur insallah bu sefer olmasada bi dahaki ay olur ...benim adet tarihimi 1 hafta ileri aldi doktorum o kadar gec döllenmeymis😁
          @Merwish Aminn olur inşallah 🙏 Rabbim sağlıkla kucağınız almayı nasip etsin ☺️