Busra_24 teşekkür ederim amin. İnşallah sizin de vardır bebiş. Tekrar yaptırın zaten iki gün geçmiş varsa yükselmiş olması gerekir
Busra_24 canım ben 28 de adet olmam gerekiyordu 8 gün sonra baktırdım 67 geç döllenme olabilir bütün hastaneye gittim doktorum. Bir hafta geç döllenme olmuş dedi adet tarihine bakarsak
Busra_24 benim de hep düzenliydi baktım iki gün gecikti biraz daha sabrettim üç dört derken dördüncü gün bi yapim dedim aman yoktur bi şey diyerek 😊
Adet olucagim gün baktirmiştim☺️857 di ❤️Suan 29.haftalik olucak nerdeyse🧿🤗Darisi başına cnm Rabbim saglikla doldursun kucagını🙏🏽
Canim benim erkenden ogrenmem gerekiyordu adete dort gun kala 4.47di hizla artmaya basladi adet gunu tekrarladim 150 olmustu
    @NeslihanOner ben ilk gebeliğimi 26 haftalikken kaybettim yüksek tansiyon yüzunden bebeğimin kalbi durdu 4 ay oldu tekrar olur inşallah çok istiyorum bende.
      @asilsmom aminn ben ve benim gibi isteyen herkese nasip olur inşallah. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah ☺️
      Busra_24 inşallah nasip eder allahım. Ve inşallah tekrar o sıkıntıları yapamazsınız mutlaka haber verin 😊
      @Beyazlale Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️
      Benim reglime bir hafta vardı baktırdım 468 çıktı iki gün sonra 1016 çıktı erken döllenme olmuş ben de 😁rabbim hayırlısını versin inşallah çok düşünme olumsuz etkileniyor vücudun👍
        Canım benmki geç döllenmeydi 66 çıkmıştı.Hevesini kırmak istemem ama negatif gözüküyor.İnşallah Rabbim sanada en kısa zamanda bir bebiş nasip eder 🥰