• Gebelik
  • Bebeğinizin başı kaçıncı haftada döndüüü

Kızlar 36+3 üm ama bebeğimin başı hala göbeğimin üstünde doktorum 39 a kadar bekleriz yoksa sezeryan olursun dedi çok korkuyorum dönmicek diye 😞 sizlerin ki ne zaman döndü baş aşağıya 🤔
    ebru23 bnimki doğdu gitti hala dönmedi doktorum 39 a kadar döner diyor ama 🤷‍♀️
    Seden ne güzel yaa imreniyorum böyle erken dönenlere
    Gugu dönmesi için özel bişe yaptınız mı
    • Gugu bunu yanıtladı.
    • Gugu bunu beğendi.
      Elemon inşallah döner canım seninkide ben 32 deyken bu kadar kaygı etmiyodum da şimdi zaman daraldıkça kötü oluyorum dönmicek diye
        Busra31 28 de döndük biz de erkenciyiz galiba ☺️ Ayakları kaburgalarımı sıkıştırsa da dönmüş olması güzel ☺️
          Busra31 allah hayırlı doğumlar nasip etsin cümlemize canım allah hayırlı zamanda döndersin hepsini🙏🏽
            Mrvnrtprak oh ohh be güzel annesi erken değil valla canım rabbim inşallah benimkinin de dönmesini sağlar ya 🙏🏻
              Elemon aminn canım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻
              Busra31 benmki de 30 da döndü ya da ben 30 da öğrendim ama hiç sevinmedm cünkü erken doğum riskim vaarr
                Busra31 32 ye kdr baş aşağıydı 32de makat gelişe döndü 37+6 yız hala makt geliş biraz uğraştım aşağıda müzik dinletmeler secde pozisyonu emeklemeler ışık tutmalar ama dönmedi 🤷‍♀️ Demekki böyle doğmak istiyor tosunum dedim bıraktım 🙈 sezeryan olucam ama yine de doğumun kendiliğinden başlamasını beklicez 🙏🙏
                Busra31 28de baş geliş pozisyonundaydı 33te kontrol vardi hala bas gelişteydi. Şimdi 34 haftaligiz 35te kontrolümüz var sanırım hala öyle çünkü tekmeleri migdemde hissediyorum 😊 umarım en kısa zamanda döner senin bebisinde ama dönmezsede elinde olan birşey değil Rabbim sağlıcakla kavuştursun🌸