• Gebelik
  • Bebeğinizin başı kaçıncı haftada döndüüü

Busra31 benimde 27. Hafta hala ters bekle döner daha çok erken diyorlar bende dönsün istiyorum ama içimden bir his çok beklersin diyor. İstediğimizden olmuyor sanırım 🙄
    Masalmom belkide valla ama seninki daha erken ya benimki bugün doğursam doğar yani büyüdü artık senin yine şansın var benim oda yok 😔 ama yinede allahtan ümit kesilmez diyorum son ana kadar dönen varmış çünkü ne diyim rabbim hakkımızda hayırlısını versin 🙏🏻🙏🏻
      MelekMervertlek ayy allah korusun 🙏🏻 Tabi canım allah hayırlısını versin dilerim sende bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım 🙏🏻🙏🏻
        Benim 16. Haftamdan beri hep bas asagi duruyo bu erken dogum riski oldugunu mu gosteriyo ? 22 haftaligim suanda hala bas asagi duruyo sorun oluyo mu ?
          Döner inşallah canım ben de son anda dönenleri duymuştum. İkiniz de sağ Salim kavuşun birbirinize inşallah 🤗
          GamzeCan benimde aynı şekilde istirahat etmemi söyledi doktorum çok fazla ayakta kalma dedi
            Busra31 bir kaç saat gezindim diye hemen baş aşağı geldi kızım yürüyüş çok etkiliyor demek ki deneyebilirsiniz
            Ya bende 31 haftalığım neredeyse ama rahmimde ayaklarını hiisediyorum başı hep aşağıdaydı şimdi ise ayakları aşağıda inşallaaaah döner 🙄🤰🏻