Busra31 ben de 36yım hala dönmedi 😐 Gün geçtikçe umudumu kaybediyorum ama çok da önemli değil bebeğimin keyfi bilir ☺️ Hayırlısıyla bi doğsun da.
Bebeğinizin başı kaçıncı haftada döndüüü
Deryakaya1802 amin canım aynen öyle tabi de normal doğumu çok istiyodum ben hayırlısı arrık önemli olan onların sağlığı tabiki rabbim sağlıklarıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
edaduzenkosar döner inşallah canım bende senin gibi bekleyişlerdeyim son 3 gün bile dönen oluyomuş inşallah bizimkilerde döner 🙏🏻
Busra31 aynen canım ben de normali çok istiyordum aklımda kesinlikle sezaryen yoktu ama durum böyle olunca aylardır bebek aynı pozisyonda. Her iki Doğum da ilke farketmez diyorum. Sezaryen zorunlu bi durum Zaten bebeğimi istiyorum artık 🌝 İnşallah döner ama dönmezse de kısmet deyip geçeriz.
Gulhan2692 amin canım inşallah hepimizinkini 🙏🏻 Yok zaten allahtan hayırlısını diliyorum sezeryan da bi doğum şekli sonuçta sağlıklı olsunda tek sezeryan olsun napalım onlar tek iyi olsun 🙏🏻🙏🏻
Busra31 benimki 32 de döndü.şuan 38+2 yim.normal dogumu bekliyorum. Ama doguracagın gün dönenler bile oluyo diye biliyorum.bekle bakalım hakkınızda hayırlısı canım
Benim 28-29 civari donmustu sonra 36.haftada yan duruyordu 37de tekrar bas asagi dondu. Dogum baslayinca bile donebiliyormus ama doktorlar riske atmak istemiyor tabi 38-39 civari donmemis olursa sezeryan yapiyorlar.
Secde pozisyonunda durmak etki ediyormus. Ben baya bisiler denemistim donsun diye.
Secde pozisyonunda durmak etki ediyormus. Ben baya bisiler denemistim donsun diye.
Busra31 canım döner merak etme.Zaten dönmesi tek başına bir şef ifade etmiyor.bizimki 30.haftadan beri baş geliş pozisyonda 40.haftaya gireceğiz sen açılma ne sancı suyum da azalmaya başlamış sezeryan olacak gibi duruyor bende çok üzgünüm son bi haftam kaldı Hayırlısı neyse o olsun demek lazım 😔
Seden benimki 26 haftalikken assagidaydi 28+5 olduk basi yukarda .
Busra31 benim 20 li haftalarda donmustu sonra 34 fln tekrar yukari dondu basi 37 de tekrar dogum pozisyonunu aldi cok sukur surekli sol tarafima yatip bacak arama yastik almami solemisti doktor olede yaptim belki etkisi olmustur bilmiyrm
Busra31 benim 28 de dönmüştü 33 haftaya kadar öleydi sonra 35. Hafta kontrole gittiğimde makat geliş dedi tekrar dönmüş🙈🙈🙈 bende şimdi normal dönmesini bekliyorum üç haftam var hayırlısıyla dönmezse sezeryan olacağım mecbur😊 bizimkisi biraz inat çıktı bol bol yürüyüş yap döner diyorlar merdiven inip çıkıyorum sürekli birde fizyoterapist bi hareket gösterdi kilosu çok değil dönebilir dedi hastanende varsa danışabilirsiniz 😊😊 hakkımızda hayırlısı olsun🤲🤲🤲😄😄😄