Fundaaaaa basakc36 tahin 🥳 ben 2. Bebeğimde full tahinle çoğalttım sütümü sade dondurma üstüne tahin dökerek yedim birde hep kilo alıcam diye düşünüyordum meğersem tahin yağ yakıyormuş 😂 hem süt yaptım bebeme hem kilo verdim mis gibi
nur53___ Htccndn insallah artar emzirfikçe bende yok diyodum gögüalerim yumusadı diye varmıa benşm hanfendimiz gögü yumusuyo dıye ucunu begenmıyormus megerse açken nineronu alıyor hemde nasıl
Htccndn nur53___ İnşallah canım ya benimde göğüslerim yumuşak oğlum tutuyor maşallah birde çekiyorki 😂 süt dolu olsa sömürür memeyi herhalde 😂
Minnaksever basakc36 hiç bir yiyecek bana yaramamisti bol su bol uyku bol emzirme ve Solgar brewers yeast vitamini öneririm
68pembemavi01 Htccndn bende şimdilik günde 1 defa 10 damla suya damlatıp içiyorum oyle ileriki zaman da çok içerim de Şimdilik kucuk ya o yuzden canım
Htccndn 68pembemavi01 Yaa seninkide mantıklı canım bana hiç öyle söylemediler ben direk o şekilde içtim vallaha 😂
eylulus basakc36 kuru dut, kuru incir bol su ve uykunun faydasini goruyo gibiyim uyku haric uyuyamiyorum pek ama uyudugum bile kar sutum oluyi
1aleyna_ Htccndn merhaba bestlak damlayı ne zaman kullanmaya başladınız acaba 32 haftalığım ben şuan doğumdan sonra mı başladınız önce mi namını çok duydum bu damlanın
Htccndn 1aleyna_ Doğumdan hemen sonra başladım canım istersen sende doğumdan sonra başla çünkü hemen faydası oluyor yani ben hemen faydasını gördüm
Rumeysaeliz basakc36 ben rezene ve anasonu karıştırıp demleyip içiyordum sabah akşam kuru meyveler malt içeceği dereotu ve bol su bunları tükettim sütüm tam bitmek üzereyken tekrar artmıştı emzirmeyi hiç bırakmadım birde bestlak damla kullandım
Mervetelli basakc36 ebebekte malt içeceği varmış baya iyi süt yapıyormuş. Denemedim ama bebeğim doğunca denerim.